Fóton nyílt meg a MOL 361. magyarországi töltőállomása

A MOL új töltőállomást nyitott Fóton, a Keleti Márton utcában, az M2 fóti kihajtónál. A zöldmezős beruházásban megvalósított létesítménnyel 361-re nőtt a MOL magyarországi töltőállomásainak száma.
Az új töltőállomás az első olyan kút a MOL hálózatában, ahol két, úgynevezett multiproduct kútoszlop is található, melynek köszönhetően az LPG tankolásra a kiszolgáló térben a többi üzemanyaggal együtt, a védőtető alatt nyílik lehetősége vásárlóinknak.
„Ügyfelei megtartása és újabb vásárlók megszerzése érdekében a MOL folyamatosan fejleszti kiskereskedelmi hálózatát és szélesíti szolgáltatásait. – mondta Horváth Dori Jenő, a MOL Magyarország kiskereskedelmi igazgatója.-  Az új töltőállomás ennek jegyében épült: az első MOL kút Fóton, az M2 forgalmas kihajtója pedig megfelelő hely arra, hogy vásárlóink kényelmesen elérjék és igénybe vegyék szolgáltatásainkat."
A kiváló minőségű üzemanyagok mellet ezen a kúton is shop termékek széles választéka, friss kávé, péksütemény, kézi mosó található és nyitási akciók csalogatják a vásárlókat.

Népszerű bejegyzések