Rock Beach Fesztivál - Utazzon vasúton, fél áron!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Balatonszemesre, a július 26-28. között megrendezésre kerülő Rock Beach Fesztiválra utazóknak.

A Rock Beach Fesztivál vadonatúj színfoltja a hazai fesztiválpalettának, ahol a színes programok mellett, harmincrock, metal és punk stílusú koncerttel várják a közönséget.
A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.
A bélyegzés a fesztivál információs pultjánál kérhető.
A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás a rendezvényt megelőző napon, július 25-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 29-én kell befejezni.
Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján, vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán kérhetnek.

Népszerű bejegyzések