Újra hódít a Tánciskolák Éjszakája

Ezúttal a babonásokra is gondol az évente visszatérő, rangos esemény, a Tánciskolák Éjszakája, melyet idén immáron 4. alkalommal rendeznek meg Budapesten és számos vidéki nagyvárosban. Az esemény pikantériáját az adja, hogy az idei évben szeptember 13-a péntekre esik, így a szerencsés dátumnak köszönhetően még több látogatót várnak az egyedülálló rendezvényre.
A ma már hagyománynak számító szenzációs táncest 2010-ben indult hódító útjára. Egy biztos, sem a hagyományok szerelmesei, sem a modern ritmusok kedvelői nem maradnak majd programok nélkül. Hogy mi vár itt a táncos lábú érdeklődőkre? Lesz klasszikus keringő, tangó, salsa, cha-cha-cha, hip-hop, hastánc, Boogie-Woogie, Dance Aerobik, Fit-Dance, Showtánc, de a vállalkozó szelleműek a rúdtánc titkaiba is bepillantást nyerhetnek. Az ingyenes táncoktatáson túl, színes táncbemutatókkal is kedveskednek majd az érdeklődőknek, sőt aki szereti a kihívásokat, az akár egy amatőr táncversenyen is kipróbálhatja tehetségét.
„A Tánciskolák Éjszakája remek lehetőséget nyújt a táncok szerelmeseinek, azoknak, akik évről évre visszatérő vendégként szántják fel a parkettet. A táncos lábú törzsvendégeken túl azokra is gondolunk, akik kezdőként szeretnének belekóstolni a tánc varázslatos világába. Ezen az éjjelen bárki elsajátíthatja a kedvenc táncstílusának alaplépéseit, és betekintést nyerhet a tőle távol álló műfajokba is. Megcsodálhatja, hogyan csinálják ezt a profik, tánctanfolyam-kedvezményekben részesülhet, mindeközben ismerkedhet, új barátokra lelhet. Mindezt egyetlen éjszaka leforgása alatt. Magyarországon ez az éjszaka a táncról szól, gyere el, és add át magad a ritmusnak!" – csábítja az érdeklődőket Pattantyús Ádám, a rendezvény főszervezője.
A rendhagyó éjszakára minden résztvevő iskola külön programmal készül, fantasztikus hangulatban, látványban idén sem lesz hiány.
További információ: www.tanciskolak-ejszakaja.hu

Népszerű bejegyzések