2013. augusztus 15.

A Magyar Telekom speciális szolgáltatáscsomagot kínál a pénztárgépet üzemeltető cégeknek

A Magyar Telekom kialakította az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kínált speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz. A Telekom – a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján – a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerénekpénztárgép modelljével versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek.

A Magyar Telekom az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalatokat a pénztárgépek cseréjének mielőbbi zökkenőmentes lebonyolításában. A Telekom – a várható adatforgalom alapján kalkulálva – nettó 2300 Ft havi díj ellenében biztosítja a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalatiügyfeleinek a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közöttiadatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagotA szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ. A Telekom tervei közt szerepel kedvezményes megoldások bevezetése is kis- és középvállalati ügyfelei részére.

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel való együttműködés ennél az országos kiterjedésű projektnél is. Ezt jól jelzi az a tény is, hogy a Telekom szolgáltatáscsomagjával kínált, az Alt Cash által forgalmazott pénztárgépekbe a hazai Intelliport Solutions által fejlesztett és a szintén hazai Videoton által legyártott Adóügyi Ellenőrző Egységek (AEE) kerülnek beépítésreAz Alt Cash Kft. 20 évespénztárgép-forgalmazói tapasztalattal rendelkezik és kizárólagos hazai forgalmazója a Sam4s márkának, amely a Samsung pénztárgépek hivatalos jogutódja. A cég 2013. augusztus 6-án kapott forgalmazási engedélyt a Sam4s NR-270 pénztárgép modellre,amelyet nettó 138 000 Ft-os áron kínál.

Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagjezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.

A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító egyedi, üzletmenetre szabott megoldást.

Többet költöttünk klasszikus játékra tavaly

Bővült a hagyományos játékok piaca tavaly Magyarországon, a REGIO JÁTÉK előzetes becslése alapján mintegy 4 százalékkal. Az országszerte...