2013. augusztus 10.

A Végzet Eereklyéi - Csontváros (12) - előzetes

Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.
Az Érzéki csalódás, és A karate kölyök rendezője Cassandra Clare világsikerű regénysorozatának első részéből készített egy lenyűgöző látványvilágú, lendületes akciókkal teli, minden könyv-, és filmrajongót ámulatba ejtő fantasyt. A főszerepekben:  Lilly Collins (Tükröm, tükröm), Jonathan Rhys Meyers (Match Point, Tudorok), és Jamie Campbell Bower (Alkonyat – Hajnalhasadás, Harry Potter és a Halál Ereklyéi, Anonymus).


Műfaj: fantasy/kaland
Rendező: Harald Zwart
Cassandra Clare regényéből a forgatókönyvet írta: Jessica Postigo 
Szereplők: Lily Collins, Jonathan Rhys Meyers, Jamie Campbell Bower, 
Jared Harris, Lena Headey, Aidan Turner, Kevin Zegers

Bemutató dátum: 2013. augusztus 29.
Hossz: 130’
Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott
Eredeti honlap: 

Előzetes:  

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...