Bújj be a zajszűrő fülkébe és telefonálj zavartalanul!

Zajszűrő fülkékben is HALLOD a különbséget
„Bújj be a zajszűrő fülkébe és telefonálj zavartalanul!"- buzdítja ügyfeleit a Telekom az ország 6 pontján felállított zajszűrő fülkéinél. A kreativ designnal kivitelezett fülkékben ugyanis nyugodt, egyedi körülmények között lehet kipróbálni, vajon hogyan szól a kristálytiszta HD Hang, amelyet immáron bő egy hónapja élvezhetnek a Telekom mobil-előfizetői.
A fülkéket Budapesten a Westend és az Allée bevásárlóközpontoknál, valamint Győrben a Győr Plázánál, Debrecenben a Debrecen Plázánál, Miskolcon a Városház téren, illetve Pécsett a Bajcsy úton helyezték el.
A HD hang szolgáltatás július 1-én indult, és Magyarországon elsőként a Telekom tette elérhetővé ezt a technológiát. Az országosan elérhető HD Hang tisztaságát díjmentesen és automatikusan évezhetik a Telekom ügyfelei. A HD Hang a következő feltételek teljesülése esetén érhető el: ha mindkét beszélgető a Telekom mobilszolgáltatását használja, rendelkeznek HD Hang-képes okostelefonnal, és 3G vagy 4G lefedett helyen tartózkodnak.
Jelenleg a Telekom által kínált okostelefonok jelentős részével elérhető a HD minőségű hangszolgáltatás: ilyen készülék többek között az iPhone 5, Samsung Galaxy S4, S3, Nokia Lumia 820 és 920.
További információ: