2013. augusztus 12.

Coldplay Az éhezők viadala - Futótűz soundtracken

A többszörös Grammy-díjas Coldplay első ízben szerzett dalt mozifilm számára
A többszörös platinalemezes Coldplay Az éhezők viadala -  Futótűz névre hallgató második epizódjához szerzett Atlas című dala 2013. augusztus 26-tól lesz elérhető az iTuneson és egyéb online áruházakban.
„Tisztelem és csodálom a Coldplay-t, annak pedig kifejezetten örültünk, hogy milyen jól ráéreztek a film fő témáira és szellemiségére." – mesélte a Futótűz rendezője, Francis Lawrence – „Megingathatatlan szenvedélyük és izgatottságuk a vártnál is gyümölcsözőbbé tette a közös munkát, így alig várjuk már, hogy megoszthassuk zenéjüket a közönséggel a világ minden részén."
„Megtisztelő, hogy generációnk egyik ikonikus rockbandája, a Coldplay adja elő a filmzene első dalát." – tette hozzá Tracy McKnight, a Lionsgate stúdió zenei igazgatója. – „Ráadásul Chris Martin az eredeti regények nagy rajongója, így ez még többet jelentett számunkra. A Coldplay dala pontosan aláhúzza azt a szellemi kalibert, amit azok az előadók képviselnek, akiket sikerült összegyűjtenünk ehhez az igazán erősre sikeredett soundtrackhez."
A Coldplay az utóbbi idők egyik legmeghatározóbb együttese, világszerte több mint 60 millió eladott albummal. Emellett hét Grammy-díjjal, az MTV Music Awards öt díjával és egyéb elismerésekkel is büszkélkedhetnek. Legendás kiadójuk, a Parlophone korábban olyan előadók felvételeit gondozta, mint a The Beatles, a Queen, vagy a Radiohead.
Az éhezők viadala 2012-es első epizódja minden idők tizenharmadik legsikeresebb filmje lett Észak-Amerikában, világszerte pedig közel hétszáz millió dollárt bevételt hozott. A második rész, a Futótűznovember 21-től látható a hazai mozikban.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...