Egységes márkastuktúra, ügyfélélményt növelő megoldások és 4G-képes készülékek

Telekom alkalmazás

Az új Telekom alkalmazással Telekom ügyfelei ezen túl közvetlenül mobiltelefonjaikról is intézhetik ügyeiket. Segítségével ingyenesen lekérdezhető az aktuális egyenleg és forgalom, ellenőrizhető a mobil használója által elküldött sms-ek száma, az adott hónap hálózaton belüli és kívüli forgalma, valamint letölthetők és kifizethetők az aktuális és régebbi mobil számlák. Az alkalmazás hasznos és részletes információval szolgál a Telekom Kapcsolat Program kedvezményeiről, partnereiről és nyereményjátékairól. A hűségprogram részvevői ellenőrizhetik kedvezményszintjüket, pontegyenlegüket, továbbá saját Kapcsolat Kártyájuk képe is megjeleníthető, amelynek felmutatásával – akárcsak a plasztikkártya-változattal – azonnal igénybe lehet venni a partnerek kedvezményeit. Így az sem probléma, ha valaki nem hordja magánál a Kapcsolat Kártyáját, hiszen az alkalmazásból elérhető virtuális kártya teljes mértékben helyettesíti azt. A Telekom alkalmazásból természetesen nem maradhatott ki a térképes üzletkereső, amely az aktuális pozícióhoz igazodva adja meg, hol van a legközelebbi Telekom üzlet. Az applikáció fenti szolgáltatásainak díja ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalmat generál.
A Telekom alkalmazás iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokon érhető el. A Google Play áruházban lévő elérhetősége: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.telekom.telekomapp&hl=enaz Apple Store áruházban pedig az alábbi linken található: https://itunes.apple.com/hu/app/telekom-alkalmazas/id588993858?mt=8


Telekom.hu: egységes online felület

A Telekom otthoni és a mobilszolgáltatások márkáinak online felületei www.telekom.huoldalon egységesülnek. Az új portál egybegyűjti, és koncentráltan kínálja a vállalattal kapcsolatos valamennyi információt és funkciót. Vagyis egy helyen érhetők el az eddigi www.telekom.hu, a www.t-home.hu, www.t-mobile és a www.uzletitelekom.hu oldalak tartalmai. A Telekom ügyfeleinek visszajelzései alapján megvalósított funkcionális, szerkezeti és vizuális változtatások eredményeképpen letisztult, könnyen áttekinthető oldalstruktúra, optimalizált, felhasználóbarát menürendszer, egyszerűsített navigáció segíti a tájékozódást, vásárlást, ügyintézést. Az oldalon a vizuális élmény érdekében hangsúlyos szerepet kapnak a képek, a célzott keresést pedig egységes találati lista támogatja.
Újdonság, hogy az új portálra látogató ügyfelek valamennyi szekcióból egyetlen kattintással elérhetik előfizetésük online bejelentkező oldalát. A vásárlási folyamatot plasztikus és látványos ajánlati kommunikációs megoldások, és nyomon követhető kosártartalom teszik élményszerűvé. Mindezen kívül a portálon modern trendeknek és felhasználói szokásoknak megfelelően beágyazott közösségi csatornák és megosztási funkciók is helyet kaptak. A fejlesztők a táblagépek használóira is figyeltek: az oldalak működése – pl. menü, nyitó oldali lapozós promóció – érintőkijelzőkre is optimalizált.

Telekom HU: egységes név alatt T-Mobile, T-Home Facebook oldalak

A Telekom az egységes márkanév bevezetésével a korábban különállóan működő Facebook rajongói oldalakat összevonjaT-Mobile Hungary Facebook oldal neve a napokban Telekom HU-ra módosult, amely felület várhatóan könnyebben azonosítható, frissebb, dinamikusabb élményt kiváltó megjelenést biztosít. A fejlesztés következő lépéseként a T-Home Hungary oldal is egyesül a Telekom HU Facebook oldallal.

15 % kedvezmény 15 kiemelt készülékre a 15 éves Telekom Kapcsolat Program keretében

Ügyfélélmény további növelése céljából, működése 15 éves évfordulóján a Telekomhűségprogramja, a Kapcsolat Program még több élményt és kedvezményt nyújt a Telekom arany és platina szintű hűséges ügyfeleinek, akik 15 otthoni és mobilkészülékre(okostelefon, okoskameratablet, laptop, TV)15 %-os kedvezményt kaphatnak egy összegben, vagy kamatmentes részletre történő vásárlásaik során 2013. szeptember 2. és október 31. között. Az ajánlat a Telekom otthoni és mobil szolgáltatásaira előfizetőknek– a készlet erejéig – egyaránt elérhető.
A Telekom ügyfelek külön regisztráció nélkül élvezhetik a hűségprogram előnyeit, függetlenül attól, hogy otthoni vagy mobil-előfizetéssel rendelkeznek.

Növekvő igény a 4G szolgáltatásra, növekvő 4G-képes készülék-értékesítés a Telekomnál

A Telekom eladási statisztikái szerint a 4G-képes mobilt vásárlók aránya dinamikusan nő: a vállalat idén júniusban például ötször annyi 4G-képes okostelefont értékesített, mint januárban.
A Telekom – a hazai szolgáltatók közül egyedüliként – tavaly december óta forgalmaz olyan okostelefonokat, amelyek arra alkalmas díjcsomag esetén a lefedettségi területen belül csatlakozni tudnak a 4G/LTE hálózathoz. A bevezetés óta a 4G-képes mobileszközök választéka egyre szélesedik, ma már 6 gyártótól összesen 10 féle okostelefon közül válogathatnak az érdeklődők. jelenleg 88 településen elérhetőszolgáltatást használók száma már most több tízezer, és a trendeket figyelembe véve a Telekom az év végére már százezres előfizetői bázisra számít.
Minderről bővebb információ a www.telekom.hu oldalon olvasható.


Népszerű bejegyzések