Filmes közlemények - előzetesek

Aniston hármas csókja (16)
 
Valószínűleg sok férfi álmodozik egy Jennifer Aniston-tól kapott csókról. Néha pedig az álmok teljesülnek… és ki tudja, jó-e az?
Családi üzelmek (16) (We're the Millers, hazai bemutató: augusztus 22.) című vígjáték kedvéért Aniston meglehetősen vad jeleneteket is bevállalt. Muszáj volt, hiszen rúdtáncosnőt alakít, aki egy csempésztúra kedvéért csatlakozik a Jason Sudeikis által szervezett kamu családhoz – hogy így terelje el magáról a hatóságok figyelmét. Aniston tehát vetkőzik, veszekszik, káromkodik és lövöldözik. És csókolózik: a komédiában szerepel egy édeshármas, melyben ő is beszáll ál-gyerekei csókcsatájábaTermészetesen csakis oktatási célból.
A 20 éves Will Poulter, aki a szerencsés srácot alakítja, így emlékszik a jelenetre, melyben harmadikkéntEmma Roberts vett részt:
– Hú, az nagyon fura helyzet volt! Jennifernek és Emmának nyilván borzasztó lehetett. De én, mármint a figura, akit játszottam, az nagyon élvezte. Mondjuk, civil szempontból sem semmi: evolt az első alkalom életemben, hogy egyszerre két csajjal csókolózom…

Tatum átalakult (16)
 
Channing Tatum mostantól hivatalosan is platinaszőke: a macsó színész – aki a Forbes-lista szerintszakmájában a világ második legjobban kereső férfija – eddig minden filmjében nagyjából ugyanazt a barnás, sportos sünifrizurát viselte. A rajongói legutóbb Jamie Foxx oldalán csodálhatták meg, amint az akciófilmes rombolás koronázatlan királya, Roland Emmerich új adrenalinbombája, Az elnök végveszélyben (16) (White House Down, hazai bemutató: augusztus 29.) főszerepében lelkesen verekszik, ugrál és lövöldözik.
Ám a legújabb képek szerint komoly változások történtek a színésszel. Lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk őt platinaszőke hajjal és kecskeszakállal. A váltásra valószínűleg a Wachowski testvérek vették rá, akik Tatummal és Mila Kunis-szal forgatják új filmjüket, a 2014 nyarán bemutatásra kerülő Jupiter Ascending című látványos sci-fitMíg Az elnök végveszélyben (16) című filmben Channing Tatum átlagembert alakít, aki rendkívüli körülmények között meghökkentő erőről és bátorságról tesz tanúbizonyságot, az új filmben már olyan zsoldost alakít, akit genetikai tervezés útján alkottak legyőzhetetlenné; többek között egy farkas DNS-ét is beleültették. És persze: kiszőkítették.

Wahlberg: csak semmi szex! (16)

Mark Wahlberg és Denzel Washington párosa nemcsak azért tökéletes a 2 kaliber (16) (2 Guns, hazai bemutató: szeptember 12.) című akció/vígjátékban, mert akcióban és szövegelésben is nagyon összeszokottnaktűnnek, hanem azért is, mert nem féltékenyek egymásra. Denzel Washington a filmben nemcsak lövöldözik, robbantgat és mexikói drogbáróknak szól be, hanem van egy szokatlanul erotikus jelenete a dögös Paula Patton-nal. És Wahlberg kicsit sem irigykedett emiatt.
– Denzel mindig is bejött a csajoknak, jól nyomja – vélekedett Wahlberg, a négygyerekes apa. – Én viszont, kerülöm az ilyen filmszerepeket: nem akarok egy jelenetben látszani egy meztelen nővel. A feleségemnem nagyon díjazza az ilyesmit

Affleck, az átváltozóművész (12E)

Ben Affleck-nek nagyon sok arca van. Az Argo-akció-ban (16) felelősségtudó, elszánt ügynököt alakított, aki Iránból próbál kihozni néhány veszélybe került amerikait. A film kapcsán, mint rendező és producer is kiválóan szerepelt: idén átvehette a második Oscar-díját is. Legújabb szerepében azonban egészen más figurát játszik: egy egzotikus, izgalmas thrillerben vállalta el a rosszfiút. A Vakszerencse (12E) (Runner, Runner, hazai bemutató: szeptember 26.) egyik főszerepében egy Costa Rica-i online kaszinó tulajdonost formál meg, aki bármire képes, hogy nehezen felépített birodalmát megóvja. Vele fordul szembe a matek-szakos fiatal zseni, akitJustin Timberlake kelt életre.
Ez az Affleck egészen más, mint Az Argo-akció-ban, de a folytatás még meglepőbb lesz. A színész hitvese egy interjúban arra célozgatott, hogy párja talán politikusként is kipróbálja magát. Jennifer Garner szóba hozta, hogy Affleck a köz szolgálatában esetleg elhagyná Hollywoodot.
Persze az is lehet, hogy Garner a saját politikai csatározásaihoz próbált újabb támaszt keresni: ő és HalleBerry ugyanis anti-paparazzi törvényt kezdeményezett, amely megtiltaná, hogy a pletykaéhes fotósok sztárok gyerekeit fényképezzék.
Affleck bár mindenben támogatja Garnert, még nem kötelezte el magát az ügyben: „A politikának is van esélye, de egyelőre játszani akarok. Az egyszerűbb, mint szavazatokat gyűjteni" – nyilatkozta nemrég.

A 2 KALIBER (16) végleges korhatáros előzetese itt érhető el.
A TURBÓ (6) végleges korhatáros előzetesei itt érhetőek el.
CSALÁDI ÜZELMEK (16) filmklip.
A VAKSZERENCSE (12E) szinkronos előzetese itt.
A szeptember 5-én bemutatásra kerülő ONE DIRECTION: THIS IS US (KN) című koncert/életrajzi film londoni premierjén készült videó: http://bit.ly/1D_LondonPremier