2013. augusztus 7.

Mozis megjelenések - előzetesek

Szeptember 5-én érkezik Riddick (16E), a veszélyes antihős, az utolsó fúriai, aki immár 3. alkalommal áll bosszút. A legújabb részben Riddicknek egy kietlennek hitt bolygón kell szembe néznie a vérszomjas ragadozókkal, és a rá vadászó zsoldosokkal. Vin Diesel újra összeállt David Twohy író-rendezővel, hogy elkészítsék a nagy sikerű sorozat következő fejezetét.
A Riddick (16E) előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=V8k5gbF6quQ
Szeptember 12-én jön James Hunt, a vagány Forma 1-es pilóta, és Niki Lauda, az osztrák fegyelmezett zseni izgalmas párharcát bemutató film, a Hajsza a győzelemért (16E). Az Oscar-díjas rendező Ron Howard legújabb alkotásában a Forma 1 aranykorát, egy hihetetlenül izgalmas szezont tár fel minden film-, és sportrajongó előtt.  AChris Hemsworth, Daniel Brühl, és Olivia Wilde főszereplésével készült filmet a Német Nagydíj előtt nagy sikerrel vetítették le több versenyző (Hamilton, Rosberg, Massa), csapatvezető előtt, amiről Bernie Ecclestone is elismerően nyilatkozott.
A Hajsza a győzelemért (16E) előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=ZA937U4cuDA&feature=youtu.be
A szeptember 19-én mozikba kerülő Diana (12E) című film, Lady Diana életének utolsó két évét öleli fel az Oscar-jelölt Naomi Watts főszereplésével. Az alkotás a magánembert mutatja be, valamint Diana hercegné állandó küzdelmét az életét megkeserítő sajtó érdeklődésével, és titkos kapcsolatát a pakisztáni szívsebésszel, Dr Khannal, aki mellett Diana magára talált. Dr Khant a Lost sorozatból jól ismert Naaven Andrews kelti életre.
Diana mindenki emlékezetében él, a szívek hercegnője, az ikon, akit mindenki szeretett és tisztelt. Maga volt az elegancia, a kedvesség, aki rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű emberekért, gyerekekért. Naomi Watts egy interjújában elmondta, hogy hatalmas kihívás, és megtiszteltetés volt számára a szerep,  de ugyanakkor borzasztóan félt is Diana bőrébe bújni.
A Diana (12E) előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=6PxrQOwxOzQ
Luc Besson rendezésében, és Martin Scorsese producersége alatt készült igazi fekete komédiát láthatnak a filmrajongók szeptember végétől a mozikban. A Vérmesék-ben (16E) Robert De Niro egy nagymenő maffiózó szerepben tér vissza a mozivászonra, partnere Michelle Pfeiffer, és Tommy Lee Jones. A történet szerint a francia kisvárosi száműzetésbe kényszerült gengsztercsalád mindent megtesz azért, hogy beolvadjon a hétköznapi életbe, de valahogy nem tudnak kibújni a bőrükből, amit a helyi iskola, és a környék kisboltja is hamar megtapasztal. Poénos dialógusok, abszurd szituációk, véres maffiózók, egy nem hétköznapi család storyjában.  
A Vérmesék (16E) eredeti, angol nyelű előzetese: http://www.youtube.com/watch?v=EWzXiYNcD44

A hónap végén egy nagyon kedves családi animációs film kerül a hazai mozikba, amiben megismerhetjük Hópihét, a szeretnivaló fehér gorillát, a barcelonai állatkert sztárját, aki izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik barátaival. Azért indul neki a veszélyekkel teli útnak, hogy olyan lehessen, mint a többi gorilla, és többé ne tűnjön ki a tömegből. A szívhez szóló, kalandokkal, izgalmakkal teli animációs film alkotóit is megfogta Hópihe varázsa, különlegessége. Hópihe (a sajtóban többször Hópehelyként emlegetett gorilla) a világ legtöbbet fényképezett állataként számos újság címlapján szerepelt, a sajtó is egyből szívébe zárta a különleges külsővel megáldott, szeretni való állatot. Az Egyenlítői Guinea területéről szállították pár évesen Barcelonába, későbbi állandó lakhelyére.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...