Na`Vi limitált szériás HyperX memóriák a Kingstontól

A Kingston Technology Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a többszörös világbajnok Natus Vincere e-sport klubbal közösen kifejlesztett, izgalmas dizájnú termékcsaládját. A hét világbajnokságot nyert és a világon egyedülálló módon, több mint 2,5 millió dollárnyi pénzdíjban részesült Natus Vincere csapat profi játékosai igazi bajnokoknak ajánlják az egyedi memóriamodulokat.

A Na`Vi Limited Edition termékkínálata nagy teljesítményű, 120 vagy 240 GB kapacitással elérhető, díjnyertes HyperX 3K SSD-meghajtókat, valamint csúcsminőségű HyperX Genesis memóriamodul-készleteket tartalmaz. A Na`Vi szériát a Kingston elsősorban a nagy teljesítményt és megbízhatóságot igénylő játékosok és megszállottak, valamint a Na`Vi és e-sport rajongók számára készítette el.

"A Na`Vi sikerei az e-sportokban vitathatatlanok, ahogy a hitelessége is megkérdőjelezhetetlen a játékiparban. A Kingston Technology nagyteljesítményű memóriamodulok terén bizonyított szakértelmével ötvözve piacra dobtuk a két vállalat közös, korlátozott darabszámban elérhető, profi játékosok számára fejlesztett Na`Vi termékcsaládját. Pozitív várakozással tekintünk a termékcsalád fogadtatása elé" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.


A Natus Vincere e-sport klubról
A Natus Vincere vagy másnéven Na `Vi (latin: győzelemre született) az egyszerre több játékost megmozgató e-sportok köré szerveződött klub. A klub Counter-Strike 1.6 csapata 2010-ben, a világon elsőként három jelentős bajnokságot nyert meg egy év leforgása alatt: az Intel Extreme Masters, az Electronic Sports World Cup és a World Cyber Games bajnokságot. 2011 nyarán a klub DotA csapata legjobbként szerepelt a DotA 2 tournament - The International bajnokságon, és első helyezésükkel 1 millió dollárt nyertek. Az elmúlt két év során a Na `Vi több mint 52 versenyen vett részt 3 kontinens 25 országában. www.navi-gaming.com

Népszerű bejegyzések