2013. augusztus 26.

Riddick - végleges korhatáros előzetes

Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá.
A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyes érdekek vezérlik.Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.


A Pitch Black – 22 évente sötétség (2000), és a Riddick – A sötétség krónikája (2004) után David Twohy iró-rendező ismét összeállt Vin Diesellel, hogy Riddick, a veszélyes antihős, az üldözött elítélt, a sötétben is tökéletesen tájékozódó utolsó fúriai történetét vászonra vigyék ebben a minden eddiginél látványosabb, és izgalmasabb akciókkal tűzdelt sci-fiben.


Eredeti cím: Riddick
Jim & Ken Wheat karakterei alapján írta és rendezte: David Twohy


Szereplők: Vin Diesel, Jordi Molla, Matt Nable, Katee Sackoff, Dave Bautista, BokeemWoodbine, Raoul Trujillo, Karl Urban

Bemutató dátum: 2013. szeptember 05.
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Eredeti honlap:
www.riddickmovie.com


Előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=8W0UdjGHvMA

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...