2013. augusztus 8.

SPAR szupermarketek már a WestEndben és a Sugárban is

2013. augusztus 6-án a Sugár Üzletközpontban, augusztus 8-án pedig a WestEnd City Center Bevásárlóközpontban nyitottak meg újabb SPAR élelmiszerüzletek.
A WestEnd-ben található és a korábban a Match-lánchoz tartozó 812 m2-es áruház teljes átalakításra került, mind megjelenésében, mind szolgáltatási színvonalban a SPAR szupermarketekre jellemző magas minőséget képviseli. A termékválaszték jelentős bővülése során a kínálatba bekerültek a SPAR vásárlók által kedvelt saját és exkluzív márkái, valamint a cégcsoport saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű húsáruk. Az üzlet gazdag frissáru-kínálata és ezen belül a kényelmi termékek széles választéka (pl. kész zöldség- és gyümölcssaláták, szendvicsek) a legkülönfélébb vásárlói igényeket is kielégíti. 
A SPAR Magyarország Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy újonnan nyíló üzletei energiatakarékossági szempontból környezetkímélő egységek legyenek. Így az új áruház eladótere és a kiszolgálóhelyiségek kizárólag LED-világítással üzemelnek, a beajtózott hűtőbútorokkal pedig tovább csökken az energiaveszteség.
A Sugár Üzletközpontban megnyitott SPAR szupermarket korábban szintén Match-áruházként üzemelt. Az üzlet jelenleg csökkentett alapterülettel működik. A végleges SPAR-arculat kialakítására és az eladótér teljes átépítésére a későbbiekben kerül sor. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...