Szinkronos előzetesek: Szupercella / Last Vegas / Elpuskázva / A Wall Street farkasa

Szupercella (16E) szinkronos előzetes:
Sly és Svarci egy filmben, egy börtönben, összezárva, szökést terveznek!
Ray Beslin (Sylvester Stallone) képes megszökni minden ember tervezte börtönből. Alapelve, hogy a sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. De vajon mit kezd egy olyan létesítményben aminek kilétéről csak kevesek tudnak, és segítségre csak egy cellatárstól (Arnold Schwarzenegger) számíthat.
A két legendás akciósztár főszereplésével készült SZUPERCELLA októbertől a mozikban!
Last Vegas (12E) szinkronos előzetes:
A négy jóbarát, Billy, Sam, Archie, és Paddy Las Vegasba érkezik egyikük legénybúcsújára, hogy alaposan kirúgjanak a hámból.
Michael Douglas, Kevin Kline, Morgan Freeman, és Robert De Niro, ahogy még sosem láttuk őket! A LAST VEGAS októbertől a mozikban.
A Wall Street farkasa (16E) szinkronos előzetes:
Martin Scorsese legújabb filmjében Jordan Belfort igaz történetét dolgozta fel. Az egykor tisztességes tőzsdeügynök kielégíthetetlen kapzsiságának semmi nem szab határt, legyen szó korrupcióról, vagy  alvilági ügyletekről. Annyi pénzt zsebel be, persze illegálisan, hogy már azt sem tudja, hogy mihez kezdjen vele. A véget nem érő partik, a fényűző élet, és a dollármilliók az FBI figyelmét is felkelti.
 A novembertől mozikba kerülő A Wall Street farkasa főszerepében: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, és Metthew McConaughey.
Elpuskázva (12E) szinkronos előzetes:
David Wozniakról egy nap kiderül, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek. A termékenységi klinika 20 év után felfedi a titkát, miszerint egy kisebb keveredés történt, ráadásul a fiatalok egy része pert is indít, hogy megtudják apjuk kilétét. És, hogy David mit kezd ezzel a ténnyel? Először sokkot kap. Aztán megint...
Vince Vaughn főszereplésével készült fergeteges vígjáték, az ELPUSKÁZVA 2013. decembertől a mozikban.

Népszerű bejegyzések