Utazási kedvezmény az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Sátoraljaújhelyre, a 2013. augusztus 17-én megrendezésre kerülő Pálházi Állami Erdei Vasút Kisvasúti Napjára vonattal utazóknak.
Magyarország egyik legrégebbi kisvasútja a zempléni hegyek között viszi utasait. A természetbarátok és vasútfotósok egyaránt megcsodálhatják a tájat a kisvonatból, melynek Kőkapu megállóhelyénél a vonal sziklába vájt alagúton halad át, egy nagyszerű fekvésű vadászkastély alatt. Az egész napos program zárásaként esti fotósvonat indul Rostalló végállomásig, minek során különleges fények mellett lesz megörökíthető a kisvasút szerelvénye.
A rendezvényre vasúttal érkezők a menetjegyeiket bármely MÁV-START belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegyekkel való utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, augusztus 16-án éjféltől kezdhető meg. A visszautazást a rendezvényt követő napon, augusztus 18-án éjfélig be kell fejezni.
Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a visszautazás előtt a kisvasút Pálháza-Ipartelep állomásán augusztus 17-én 14:00 óra és 15:00 óra között, a rendezvény ebédszünetében lebélyegeztetik az utasok. A bélyegzéshez a kisvasúti programra szóló részvételi jegy bemutatása szükséges.
Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak.

Népszerű bejegyzések