ZENEVONAT - 2013.aug.18. Bp. Nyugati pu. - Alsóörs LGT koncert

A 20 éves MÁV Nosztalgia Kft. 200. alkalommal közlekedtet élményvonatot. Ezúttal augusztus 18-án, a Nyugati pályaudvarról Alsóörsre indul Zenevonat a magyar rockzene legendás együttese, az LGT nagykoncertjére.
A MÁV Nosztalgia Zenevonata augusztus 18-án, 11:55-kor indul a Budapest-Nyugati pályaudvarról és 15:12-kor érkezik a Balaton-parti Alsóörsre. Az LGT nagykoncert után, 00:00-kor indul vissza az élményvonat, és hajnali 4:00-kor érkezik a Nyugatiba.
A Zenevonat indulása előtt a Nyugati pályaudvar hangosbemondója is „dalra fakad": "Figyelem, figyelem! Csak az jöjjön, aki bírja…" Az utazás során egy közös LGT–Nosztalgia 13+1 Totó-ra invitálják az utasokat, a szerencsések LGT relikviákat és MÁV Nosztalgia ajándékokat nyerhetnek. A Zenevonatban Retro Bistro büfékocsi és Orfeum zenekocsi várja a vendégeket.
Az LGT Zenekar és a VOLT Produkció megrendelésére közlekedő Zenevonatra jegyek a Lokomotív rajongók „törzshelyén", a budapesti Nyugati pályaudvar területén található MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodában vásárolhatók, a 10. vágány mellett. A menetjegy ára egységesen felnőttek és gyermekek részére 2.990 forint. A menetjegy tartalmazza a menettérti jegyet, valamint a névre szóló helybiztosítást.
A Zenevonatra személyes jegyelővétel a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában, a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett.
Online menetjegyrendelés és további információ a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Népszerű bejegyzések