2013. szeptember 11.

A Canon CPS szerviz összes szolgáltatása elérhető már Magyarországon is

Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat aCanon modelleket használó profi fotósok és videósok számára. A CPS szolgáltatás célja, hogy folyamatos támogatást és tájékoztatást nyújtson, és világszerte segítse a profi fotósokat a Canon eszközök használatában.

A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető fokozata van, melyekre afelhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére,sorozatszámárailletve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére. regisztrációt követőena felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. Canon a tagok számára a CPN magazint és rleveleketis rendszeresen elküldimelyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés már Magyarországon is elérhetőMagyarországon CPS tagsággal rendelkezők számára a Camera Kft. nyújt teljes körű szervizszolgáltatást. A Camera Kft. szakképzett munkatársai a mai naptól várják a régi és az új CPS tagokat egyaránt.

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg három szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A három PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:

Camera Kft.
1085 Budapest Somogyi Béla u. 19.
Tel: 266-8085
Fotoplus Kft.
7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky. u. 11., Árkád Üzletközpont
Tel: 72/523-105
Penna Media Kft.
Budapest, Törökvész u. 95-97/D
Tel: 325 8772

A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található:


Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...