A MÁV-START tisztelettel köszönti az utasait a Turizmus Világnapja alkalmából!

English: MÁV Stadler Flirt 5341 001-5
Harmadik alkalommal csatlakozik idén szeptember 27-én a MÁV-START a Magyar Turizmus Zrt. által szervezett Turizmus Világnapja megünnepléséhez, hogy ezzel is kifejezze elkötelezettségét mind a belföldi, mind a nemzetközi turisztikai célú utazások tekintetében. Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden év szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Az ünneplés célja a szakma és a lakosság figyelmének a felhívása a vendégszeretet jelentőségére, tudatosítva egyúttal, hogy a turizmus rendkívül fontos szerepet tölt be a magyar gazdaságban.
A vasúttársaság a „Vonattal utaztam a nyáron" elnevezésű nyereményjátékkal kapcsolódik idén a rendezvényhez, amelyet a honlapján hirdet meg. Az utasoknak lehetőségük van ez által írásban beküldeni a nyári élményeik beszámolóját, és ausztriai kirándulójegyet és ajándékcsomagokat nyerni.
A MÁV-START Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai együttműködése már tavaly elkezdődött, amikor megállapodást kötött a két vállalat egymás tevékenységének kölcsönös segítése érdekében. A megállapodás célja az utazást tervezők körében erősíteni a magyarországi úti célok ismertségét, és minél több utast a vasút használatára ösztönözni.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések