DÉMONOK KÖZÖTT (16) - előzetes

Csütörtökön érkezik a mozikba az év eddigi legsikeresebb horrorfilmje, a Fűrész rendezőjének legújabb alkotása, a DÉMONOK KÖZÖTT (16) (The Conjuring).
A film olyan valós eseményeken alapuló horror, melyek a hírhedt Amityville-i kísértetjárást megelőzően történtek Harrisville-ben.
A Perron család, amely nemrég költözött be egy isten háta mögötti farmházba, segítséget kér Ed és Lorraine Warrentől, a paranormális jelenségeket kutató házaspártól. Az ódon ház falai között minden kétséget kizáróan sötét erők tanyáznak, és Warrenék életük legrettenetesebb esetével kerülnek szembe.
A főbb szerepekben: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston, Lili Taylor.
A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
Végleges korhatáros előzetes: http://bit.ly/DemonokKozott_Trl16

DÉMONOK KÖZÖTT (16) 

Főszereplők: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston. Zene: Joseph Bishara. Fényképezte: John Leonetti. Látvány: Julie Berghoff. Írta: Chad Hayes, Carey Hayes
Rendezte: James Wan
Azt hihetnénk, hogy ilyesmi csak egy forgatókönyv-írónak juthat eszébe, pedig ez a történet megtörtént eseten alapul. A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren jegyezte fel annak a családnak a történetét, melyet a világtól távol, egy tanyaházban nem evilági lények terrorizáltak.
Perronék öt gyerekükkel költöznek be új, magányosan álló vidéki házukba, és nem tudják, hogy valaki már él a falak között. Valaki, aki minden percben jelen van, gonosz, és képtelenség megszabadulni tőle. A megmagyarázhatatlan földöntúli jelenlét pokollá teszi a napjaikat, és egyre veszélyesebb, ijesztőbb módokat talál, hogy jelezze: övé a ház, és nem engedi át másnak. Kénytelenek paranormális ügyek nyomozóihoz fordulni: azokhoz, akik az amityville-i esetet is lejegyezték. A szakemberek nekilátnak, hogy kifüstöljék a gonoszt a házból… de úgy tűnik, még ők sem bírnak vele. 

Minden idők legsikeresebb horrorsorozata, a Fűrész kitalálója és rendezője készítette ezt a valós eseményeken alapuló, mégis minden képzeletet felülmúló horrorfilmet. 
2013 legsikeresebb horrofilmje!

A filmhez készült egy rémisztően jó applikáció is, amelyhez csak egy webkamera szükséges. Ha gondoljátok, bátran használjátok:

Népszerű bejegyzések