Design és film, kiállítás és fesztivál


Design Magyarországról, kísérleti filmek Németországból, magyar kiállítás Olaszországban és Múzeumok Őszi Fesztiválja a Műcsarnokkal
Két különleges programot ajánlunk, nem csak hétfőre: idén a Műcsarnok ad otthont a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj kiállításnak, amely a hazai design élet legrangosabb seregszemléje. Ezzel egy időben a velencei San Lio templomban nyílik meg Mátrai Erik kiállítása (a művész egy másik munkáját, a kifejezetten a Műcsarnokba készült Táj című vízesés-installációt a projekttermünkben, az M0-ban lehet megtekinteni), mely a hivatalos programtól függetlenül kapcsolódik a Velencei Képzőművészeti Biennáléhoz.
Szerdán egyenesen Németországból érkezik hozzánk Jan Riesenbeck, hogy a Cortiñas-kiállítás filmes kísérőprogramja után beszélgessen a kortárs német kísérleti filmekről. Szintén szerdán kezdődik a Műcsarnok Múzeumok Őszi Fesztiváljára összeállított múzeumpedagógiai programsorozata is rajzolással, sétálással, tárlatlátogatással, bulizás előtti kulturális tere-ferével.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések