2013. szeptember 13.

Felhívás: Csatlakozás a Turizmus Világnapjához és a közmédia "Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!" programjához

Ismét közeledik szeptember 27-e a Turizmus Világnapja, amikor az egész világon együtt ünneplik a turizmust és mindazt, amit az utazásnak köszönhetünk.
A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére, a turizmusban dolgozók és a turisták 2011-ben ünnepelték meg hazánkban első alkalommal a Turizmus Világnapját. Az MT Zrt., korábbi felhívásában idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdetett a világnaphoz kapcsolódóan.
Éppen az idei Turizmus Világnaphoz kapcsolódó hétvégére esik a Magyar Televízió Zrt. országos akciója az „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!" műsorfolyam is, amely sokakat ösztönözhet utazásra, a programban ugyanis országszerte több száz település tárja fel rejtett kincseit az érdeklődők előtt.
Csatlakozási lehetőség a közmédia „Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!" akciójához
A Turizmus Világnap sajtóvisszhangját idén megsokszorozza, hogy az M1 népszerű vetélkedőműsora a „Magyarország, szeretlek!" különleges hétvégéje is a Turizmus Világnap hétvégéjére esik. A Magyarország vonzerőit egyedülálló módon bemutató – a Szent Mihály napi ünnephez is kapcsolódó – műsorfolyam sokakat ösztönözhet utazásra, ezért a szolgáltatók a szeptember 28-29-ét felölelő hétvégére érvényes 20%-os kedvezményt biztosító felajánlásokkal csatlakozhatnak az MTVA kezdeményezéséhez. A kedvezményes ajánlatokat az MT Zrt. kiemelten népszerűsíti honlapján, a Nemzeti Turisztikai Adatbázisban (NETA). Ehhez a szolgáltatóknak mindössze a NETA adatlapot szükséges kitölteniük és visszaküldeniük a neta@itthon.hu címre. A NETA adatlap a következő linkre kattintva tölthető le: http://neta.itthon.hu/szakmai-oldalak/regisztracio/ajanlat-adatlap2013

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...