2013. szeptember 23.

Gyakornoki program a Telekomnál

2013 szeptemberében ismét elindul a Magyar Telekomnál a gyakornokok toborzása. Szeptember 23. és október 20. között a vállalat honlapján várják a jelentkezéseket. A gyakornoki programra az előző félévben ismét, több mint 1000 hallgató adta be jelentkezését. 

A Magyar Telekom 2014 februárjától is elindítja gyakornoki programját, amely kettős célt szolgál. A főiskolai és egyetemi hallgatóknak kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy valódi munkatapasztalatot szerezzenek, a legrátermettebbeknek esélyt ad, hogy elindíthassák karrierjüket a Telekomnál. A vállalat életébe és működésébe pedig friss tudást, új impulzusokat hoz. A program nagy népszerűségnek örvend, a most szeptemberben indult gyakornoki félévben a vállalat különböző területein, összesen 15 felsőoktatási intézmény 209 diákja dolgozik, közülük 115-en BSc és 94-en MSc képzésen tanulnak. A Telekom gyakornoki programjának felmérésben részt vevő gyakornokok többek között azt emelik ki pozitívumként, hogy a program tartalmas és jól összeegyeztethető a főiskolai/egyetemi tanulmányokkal, valamint azt, hogy teljes jogú munkatársakként kezelik a vállalatnál a gyakornokokat. A program résztvevőinek 98%-a ajánlaná barátainak, ismerőseinek ezt a karrier lehetőséget.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...