2013. szeptember 16.

Három az egyben: itt az új Sony Walkman® WH széria

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.
A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.
Zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében. * A szabadalmaztatott xLOUD™ és VPT technológiáik ötvözésével a zenehallgatás mostantól még inkább magával ragadó élményt jelent. A környezet történéseit sem kell teljes mértékben kizárni, a 3 az 1-ben Walkman® hangszórójának köszönhetően ugyanis nyakba lógatva is felcsendülhetnek a kedvenc dallamok.
Teljesen feltöltött akkumulátorral mintegy 20 órán keresztül, szinte egész nap szólhat a zene a WH505-be beépített 16 GB-os tárhelyről, amely megközelítőleg 4000 zeneszám** tárolására alkalmas. A készülékekhez tartozó kábellel a lejátszók kényelmes fejhallgatóvá alakíthatók, így okostelefonokkal és táblagépekkel is összakpcsolhatók internetezéshez, rádió vagy lejátszási lista hallgatásához.
A WH sorozat egy új koncepció, amely a Sony audioeszközök és fejhallgatók technológiáit ötvözi annak érdekében, hogy a stúdió minőségű hangzás a lehető legkényelmesebb zenehallgatással párosuljon útközben is.

Útközben is feltöltve
A Sony új ultrakompakt USB töltőjével nem kell attól félni, hogy a legfontosabb pillanatban kapcsol ki a mobiltelefon. A három színben választható zsebre szabott készülék gyors feltöltést tesz lehetővé utazás közben is.
A CP-V3 bármely androidos okostelefon, iPhone, Windows Phone és Blackberry® tulajdonos számára megoldást jelenthet a legrosszabb időpontban lemerülő készülékek feltöltésére, így egyetlen hívásról, SMS-ről vagy e-mailről sem kell lemaradni.
A mindennapokban kényelmes, gyors és egyszerű megoldást jelent a 1,5A-es kimenettel és 2800mAh kapacitással rendelkező hordozható USB-töltő. A Sony lítium-ion polimer technológiának köszönhetően a töltési kapacitás 90%-át tudja produkálni a készülék még 1000 töltés esetében is.
A mindössze 84 g tömegnek és a 19 mm vastagságnak köszönhetően a készülék akár zsebben is könnyen elfér. A stílusos töltő fehér, pasztellkék és lila színben is elérhető, így mindenki megtalálja a telefonjához és ízléséhez leginkább illeszkedő eszközt.
A telefonok vagy tabletek mini USB csatlakozóval kapcsolódnak a CP-V3 készülékhez, amely hálózatról és a számítógép USB portján keresztül is feltölthető.

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...