Kincsem film sajtótájékoztató - képgaléria

A KINCSEM nevű magyar csoda ló történetét a világon ma is mindenhol ismerik, de története még soha nem lett megfilmesítve.
A ló még életében legendává vált.  Az egész világ ámulattal csodálta és csodálja ma is páratlan teljesítményéért, amit nemhogy felülmúlni, de megközelíteni sem tud az óta egyetlen telivér sem a világon. Kincsem 54-szer futott és 54-szer győzött. Futása akkor a legnagyobb társadalmi eseménynek számított mindenhol. A korabeli Európa minden híres pályáján megfordult, az akkori legnagyobb versenyekben, Angliában, Franciaországban, Németországban egyaránt. A ló bűbájosan kedves sztorija reményeink szerint sikernek ígérkezik . A történet  tele van kedvesebbnél kedvesebb epizódokkal, rengeteg izgalommal és feszültséggel, hiszen az ellenfelek minden eszközt bevetettek, hogy megtörjék e csodás telivér sikerszériáját a versenypályákon, és azon kívül egyaránt. Az 1874-ben Európában az Osztrák-Magyar Monarchia aranykorában született csodakanca története komoly sikere lehet magyar országnak az egész világon.

A magyar művészeken kívül számos amerikai és európai világsztár szereplését tervezzük. A tervek szerint a film egyik főszerepét amerikai Oscar díjas színész játssza. A produkció rendezője szintén Oscar díjas. A film pazar kiállítású és rendkívül látványos lesz ebből adódóan természetesen magas költségvetésű. Fontos kiemelni, , hogy a film öt ország koprodukciójában készül . A forgatási helyszínek is több országban lesznek, de a felvételek legnagyobb részét Magyarországon vesszük fel. Koprodukciós partnereinkkel egyeztetve a magyar Nemzeti filmalaphoz nem pályáztunk forrásért, független produkcióként gyártjuk a filmet így nem kötnek bennünket olyan elvárások és kötelezettségek melynek értelmében akár művészi vagy dramaturgiai szempontból bármelyik kuratóriummal egyeztetnünk kellene. A magyar oldal forrásait magán befektetők fogják biztosítani. A film korhatár és célközönség  nélkül minden korosztály és réteg számára befogadható  élvezhető és sikeres  mozi . A  koprodukciós partnereink már rendelkezésre állnak. A film gyártása– ez évi indítással - kb. másfél évet igényel.  A forgatás kb. öt hónap, az utómunkák időtartama szintén őt-hat hónap. Mindent egybevetve 2014 végén világpremierje lehet a filmnek. Siker esetén a jegybevételek és DVD eladásokon kívül a másodlagos értékesítések az ajándéktárgyak jogának eladása is komoly bevételeket realizálhatnak.

Olyan alkotókkal és művészekkel dolgozunk jelen pillanatban is együtt, akiknek neve a film világában egyet jelent a sikerrel.

Reméljük, hogy a források biztosításával és komoly koprodukciós partnereink bevonásával egy minden szempontból értékes világsikerű alkotás létrehozásában működhetünk együtt.

VAN KÉPÜNK HOZZÁ: http://mydgs.co/interfesz_press



Népszerű bejegyzések