LeasePlan - 50 év az innováció és mobilitás jegyében - képgalériával

Egy autó, 25 ország, 20 ezer kilométer - mindez 5 hét leforgása alatt a lehető legkevesebb üzemanyag felhasználásával. Ezt tűzte ki célul a LeasePlan Cégcsoport, a világ vezető gépjármű- és flottakezelője, az Audi Roadshow elnevezésű rendezvénysorozat a környezettudatosság és a mobilitás mellett a vállalat 50. születésnapját hirdeti Európa szerte.
A szeptember 2-án útnak indult Roadshow keretében szeptember 12-én érkezett meg hazánkba a LeasePlan Cégcsoport sikereit jelképező születésnapi Audi A6, mely Magyarországból egyenesen Romániába vette az irányt, hogy ott is hirdesse a vállalat fél évszázados sikertörténetét. Az autó 25 munkatárs részvételével 25 „LeasePlan-országba" gurul el 5 héten belül, a kihívás pedig nem más, mint a felhasznált üzemanyag minimumon tartása.
A LeasePlan Hungária Zrt. ügyvezető igazgatója csütörtökön a Kopaszi-gáton megrendezett sajtótájékoztató és grill party keretében vette át az Audi A6 kulcsát, ahol köszöntőjében a vállalat legfontosabb értékeiről és a cég filozófiájáról beszélt az elmúlt évek sikereit is megemlítve.
„A LeasePlan már a kezdetek óta újítónak számít a flottakezelésben, hiszen mindig igyekezett olyan egyedülálló és innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinek, melyekkel megkönnyítheti számukra a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos mindennapi teendőket és az állandó adminisztrációt. így ügyfeleink saját tevékenységükre tudnak koncentrálni, hiszen a flottával összefüggő minden feladatot leveszünk a vállukról -mondta el Roelof Hansman ügyvezető igazgató megnyitó beszédében. Hozzátette: „A vállalat az elmúlt 50 évben négy fő érték mentén szolgálta ki, és szolgálja ki továbbra is partnereinek igényeit: az elhivatottság, a szakértelem, a szenvedély és a tisztelet mind olyan érték, melyekből sosem adunk alább, és melyek mutatják az utat az elkövetkező 50 évben is. A jövő évben 20. születésnapját ünneplő magyar leányvállalat is ezen értékeknek köszönheti, hogy hazánk egyik vezető flottakezelőjévé nőtte ki magát az elmúlt két évtizedben."
A rendezvényen a többszörösen díjnyertes Formula Racing Team (BME) Formai technológiával fejlesztett versenyautóját is tesztelhették a résztvevők, valamint működés közben, közvetlen közelről vizsgálhatták meg a Széchenyi Egyetem SZEngine csapatának egyedi Formula versenymotorját.

Népszerű bejegyzések