Liptai Claudiával nyaralnának legszívesebben a magyarok

Ha a magyarok elhívhatnának egy hírességet nyaralni, a legtöbben Liptai Claudiát választanák a Szallas.hu felmérése szerint. Rubint Réka szerezte meg a második helyet, de Brad Pitt és Richard Gere is bekerült a TOP10-be. Az Év Szállása verseny keretében készült kutatás alapján ugyanakkor hatból egy résztvevő soha nem nyaralna együtt celebekkel.
Több mint 15 ezer válasz alapján Liptai Claudia a legnépszerűbb celeb Magyarországon – legalábbis vele mennének a legtöbben nyaralni a Szallas.hu kutatása szerint. A színész-műsorvezető a női szavazóknál ugyancsak a második helyen áll Rubint Réka mögött, de a férfiak körében vezeti a népszerűségi listát, így összesítésben is sikerült megszereznie az első helyet. A férfi hírességek közül Brad Pitt verte az összes magyar celebet, Kasza Tibor csak a negyedik, Sebestyén Balázs pedig a 9. helyet tudta megszerezni a hollywoodi sztár mögött.
Míg a hölgyek toplistáján Brad Pitt mellett Richard Gere-nek is jutott hely, a férfi válaszadóknál csak Angelina Jolie-nak sikerült felküzdenie magát a tizedik helyre a külföldi hírességek közül. Úgy tűnik, a magyar urak inkább férfiakkal töltenék a nyarat: a tízes toplistán mindössze három hölgy van. Közülük Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője kapta a legtöbb szavazatot, Bódi Sylvi csak a kilencedik helyen áll. „A kutatásunkban részt vevők 3 százaléka ugyanakkor csak általános választ adott, és közülük minden huszadik egyszerűen egy szép nőt vinne magával, például az aktuális szépségkirálynőt" – árnyalta a képet Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.
Az 50 év felettiek körében népszerűbbek az általában komolyabb arcukat mutató hírességek, például Borbás Mária vagy Vágó István. Ezzel szemben a 23 év alattiak leginkább zenészekkel vagy színészekkel nyaralnának, például Vastag Csabával vagy Vin Diesellel, de William Levy és Ian Somerhalder is bekerült a TOP10-be (előbbi az Árva Angyal és a Marichuy című sorozatokból ismert, míg Sommerhalder a Lost mellett a Vámpírnaplókban játszott). „Csak a fiatalok kedvencei között szerepel ugyanakkor sportoló, Gyurta Dániel körükben a 8. legnépszerűbb híresség. Igaz, az általános választ adók 13 százaléka szintén valamelyik sportolónkat vinné magával" – tette hozzá Szigetvári József.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések