2013. szeptember 20.

Nemzeti Vágta 2013 - Utazzon vonattal, fél áron!

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarra a 2013. szeptember 20-22. között megrendezésre kerülő „Nemzeti Vágta 2013"rendezvényre utazóknak.

A Nemzeti Vágta a magyar városok, falvak ünnepe; célja, hogy a nemzeti lovas hagyományt felelevenítse, új tartalommal gazdagítsa, és nagyszabású kulturális fesztivált hozzon létre. A hat évvel ezelőtt indult program mára már hagyománnyá vált, az esemény évről évre több hazai és külföldi látogatót vonz.
A rendezvényre készülődő belföldi utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában (menetjegyirodákban, vasútállomásokon) megválthatják a kedvezményes, ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti jegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a helyszínen le kell bélyegeztetni a menetjegyeket, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére meg kell mutatni.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...