One Direction: This Is Us - előzetesek

Csütörtöktől lesz látható a mozikban az USA-ban első helyen nyitó ONE DIRECTION: THIS IS US (KN)  című szórakoztató koncert- és életrajzi film a világ a jelenleg legmenőbb fiúbandájáról. A filmből megismerhetjük az 5 fiú, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson bukásokkal és sikerekkel teli kalandos útját a világsikerig.
A film korhatára: Korhatárra való tekintet nélkül megtekintető (KN).
A film 2D feliratos és 3D OV (eredeti nyelvű) változatban is látható lesz.
2D FELIRATOSAN: a Lurdy, Pólus, a Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, továbbá a CC Debrecen, CC Pécs, CC Székesfehérvár, CC Szeged, CC Győr és Gödöllő Városi mozi, illetve a Kecskemét Otthon, a Balassagyarmat Madách, az Eger Agria, a Hévíz Fontana, Nagykanizsa, Sopron Elit, Ajka, Békéscsaba Center, Tapolca.
3D EREDETI NYELVEN: Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, Eger Uránia, Gyöngyös, Balassagyarmat, Jászberény és a Szolnok Tisza mozi.
Magyar feliratos trailer: http://bit.ly/1D_trl_YT_KN
A londoni premieren készült videót itt találjátok: http://bit.ly/1D_LondonPremier
MTV díjkiosztó gáláján szintén tarolt a One Direction! Legújabb daluk, a nagysikerű 'Best Song Ever' (amit 1 hónap alatt közel 94 millióan (!) látták a YouTube Vevo csatornáján) nyerte a „nyár legjobb slágere" díjat!

Népszerű bejegyzések