OSRAM LED fényforrások 500 forint kedvezménnyel

Az OSRAM számos innovatív termékkel bővítette LED fényforrásainak portfólióját, legnagyobb választékot kínálva ezzel a piacon. Az újonnan bevezetett termékek nem csak alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot nyújtanak, de kedvező áruk miatt mindenki számára elérhetővé váltak már.
A LED-ek legfontosabb tulajdonságait – alacsony energiafogyasztás és hosszú élettartam – már korábban is sokan ismerték, de rövid távon nem volt kifizetődő a vásárlók számára. A szélesebb körű alkalmazás legfőbb akadályát eddig a LED fényforrások magas ára jelentette. Ezt a korlátot azonban az új OSRAM LED Star Classic A40 és A60 fényforrásai ledöntötték. Az Európa-szerte forgalmazott OSRAM széles portfóliója lehetővé teszi, hogy a fogyasztók szinte minden alkalmazáshoz megtalálják a megfelelő LED terméket.

Az OSRAM LED-ek nemcsak kiváló minőségűek, hanem alacsony energiafogyasztású és hosszú élettartamú fényforrások, melyek a legkülönbözőbb formákban állnak rendelkezésreklasszikus körte alakon túl gyertya és csepp formájú kivitelben is kaphatóak. 2013. október 1-je és november  15-e között minden egyes OSRAM LED fényforrás vásárlásakor 500 Ft értékű kupon érvényesíthető, mely a cég által létrehozott website-on, a www.ledkupon.hu-n tölthető le, vagy kinyomtatott formában egyes barkácsáruházak pénztárainál is elérhető.
A LED termékek használata a Föld teljes energiafogyasztásra is pozitív hatással van. Egy felmérés szerint, ha minden német háztartásban csak egyetlen 60 wattos izzót a megfelelő LED fényforrással helyettesítenének, a megtakarított energia egyenértékű lenne egy nagyváros éves fogyasztásával, vagyis 1.920.000.000 kWh-val, ami több mint fél milliárd euró megtakarítást jelentene.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések