Új, kézre álló All-in-One számítógépek a HP-tól

Új All-in-One PC szériát mutatott be a HP. Az eddigi legjobb érintési élményt kínálja az ENVY Recline PC sorozat az All-in-One PC piacon. A szabadalmaztatott formatervezésnek köszönhetően használói lejjebb hajthatják és közelebb húzhatják magukhoz az érintőképernyőt, így ergonomikusabban és könnyebben dolgozhatnak vele.
"A HP Envy Recline innovatív dizájnjának köszönhetően könnyedén alakítható, ezért egyszerűen és természetesen alkalmazkodik a felhasználók különböző igényeihez" – nyilatkozta Louis Perrin, a HP nyomtatási és személyi számítógép üzletág EMEA igazgatója. „Az ENVY Recline PC széria érintőképernyője minden eddiginél kényelmesebb."
A HP továbbá bemutatta legújabb asztali géptornyát, új monitorjait, valamint a notebookok minden funkcióját ellátó Split x2 hibrid gépét, amely levehető képernyőjének köszönhetően táblagépként is használható. A nyomtató portfólió is bővül, a felhasználói igényekhez könnyen alkalmazkodó, ár érzékeny fogyasztóknak szánt printerekkel. 
Kiváló hangzású érintőképernyős személyi számítógépek
A HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC és a HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC 10 pontos érintésérzékeléssel, valamint forradalmi illesztési megoldással kényelmesebben használható.
A HP vonatkozó kutatása azt mutatja, hogy az érintőképernyőt használók túlnyomó többsége az összes érintést igénylő feladatnál inkább a lejjebb hajtott, közelebbi képernyő pozíciót preferálja (1). A HP ENVY Recline széria ehhez az igényhez alkalmazkodik. A full HD IPS érintőképernyő képes mind a 10 ujjat egyszerre érzékelni, a speciálisan tervezett illesztés pedig gondoskodik arról, hogy a képernyő könnyen mozgatható legyen. A sarokvasak segítségével a gép zökkenőmentesen mozgatható az asztalon, így könnyen közelebb húzhatjuk magunkhoz. Ha hagyományos módon szeretnénk használni, elegendő egyszerűen függőleges pozícióba állítani a képernyőt.
A 4. generációs Intel® Core™ i processzorokkal és NVIDIA különálló videó kártya a HP ENVY Recline23 és a HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One gépek képesek nagy rendszerigényű feladatok elvégzésére is. A HP ENVY Recline27 tartalmazza a  Near Field Communication (NFC) technológiát is, így a felhasználók egyetlen érintéssel fényképeket, névjegyeket vagy URL címeket oszthatnak meg egymással.
A merész formatervezés és prémium hangzás miatt a szórakozás és a zene szerelmeseinek tökéletes választás lehet a két új gép. A HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition védjegyei a fekete és piros díszítések és Beats AudioTM által vezérelt kétoldali hangszórók, amik minden eddiginél jobb hangzást és audio élményeket garantálnak a felhasználóknak.
Nagyobb mobilitás és produktivitás az új szétszedhető személyi számítógépekkel
A HP új generációs PC portfóliójának tagjai könnyedén alkalmazkodnak a felhasználók igényeihez. A mágneses illesztés kioldásával két különböző felhasználási mód között választhatunk. A számítógép használható táblagépként vagy notebookként is.
A HP hibrid portfolió legújabb darabja a Split X2. A Microsoft® Windows® 8 operációs rendszernek és a nagyteljesítményű 3. generációs Intel® Core™ processzor családnak köszönhetően sokoldalú, nagyteljesítményű, hordozható kettő-az-egyben hibrid.  Egyfelől minden nagy virtuális kapacitást igénylő feladat ellátására alkalmas notebook, másfelől pedig szórakozásra tökéletesen alkalmas 33 cm-es (13-inch) táblagép.
Mindegy, hogy éppen notebookként vagy táblagépként használjuk, a 33, 8 cm (13.3-inch) átmérőjű HD érintőképernyő ideális társ bármit szeretnénk megnézni vagy megosztani. Segítségével egyszerűen játszhatunk a barátainkkal, családdal vagy élvezhetjük a kimagasló minőségű Beats AudioTM tökéletes hangzását. 
Az alaphoz opcionálisan illeszthető merevlemez növeli a tárhely kapacitását, a dupla akkumulátornak köszönhetően garantáltan mobil.
A HP Split x2 szemet gyönyörködtető puha borításán kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok és kényelemes a fogása. A HP Split x2-ben további fejlesztések is megtalálhatók, ilyen a 2 megpixeles HP TrueVision Full HD(2) front web kamera és a precíz több ujjas és mozdulatvezérlet navigációért felelős HP ImagePad.
Szemet és pénztárcát kímélő érintőképernyős monitorok
Az érintéses navigációra optimalizált HP Pavilion 23tm Touch Monitor képe kristálytiszta és az ára is alacsonyabb, mint a több Windows 8 tanúsítvánnyal rendelkező érintéses monitoroknak. A kijelző 58. 4 cm (23-inch) átmérőjű Full-HD érintési felülettel és 5 ujjas technológiával rendelkezik. A széles látószögnek és az állítható állványoknak köszönhetően a monitor akár 70 fokkal is előre- dönthető.
A kiemelkedő játékélmény, a kiváló fényképszerkesztés, produktivitás és kényelem érdekében a HP Pavilion 23tm Touch Monitor ideális párja lehet a HP ENVY Phoenix 810 asztali számítógép, egy hihetetlenül gyors Intel® Core™ i7 Extreme Processzoral, NVIDIA® nem integrált videókártya vagy AMD ultra-magas teljesítményű videókártya és Beats Audio™ megoldásokkal felszerelve.
A HP másik új monitora a HP ENVY 23 IPS Monitor, két HDMI porttal ellátott, ultra-vékony kijelző, így gyakorlatilag bármilyen eszköz csatlakoztatható hozzá a mobiltelefontól a tabletekig. A kiváló hanghatásokról, pedig a beépített Beats Audio™ fülhallgató csatlakozó gondoskodik.
Egyszerű, sokoldalú nyomtatási megoldások megfizethető áron
A HP kiváló ár-érték arányú új generációs nyomtatói több árkategóriában is elérhetők.  A Deskjet Ink Advantage terméksorozat minden nyomtatási igényt kielégít és a kedvező árú eredeti HP nyomtatópatronokkal ugyanazért az árért több oldalt nyomtathatunk. Kicsomagolás után rögtön üzembe helyezhetők, azonnal nyomtathatunk, szkennelhetünk vagy másolhatunk vele. A nyomtatók különleges formatervezésüknek köszönhetően nagyon helytakarékosak.
•             A HP Deskjet Ink Advantage 1015 könnyen használható megbízható nyomtató, kicsomagolás után egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető.
•             A HP Deskjet 1510 All-in-One egyszerű megoldás nyomtatásra, szkennelésre és másolásra. Az opcionálisan választható nagy kapacitású nyomtatópatronokkal pedig több oldal nyomtatható kevesebb pénzért.
•             A HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One megbízható nyomtató, fénymásoló és szkenner egyben. Bármilyen nyomtatási feladathoz megfelelő és formatervezésének köszönhetően helytakarékos.
•             A HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One vezeték nélkül is képes nyomtatási feladatokat fogadni. A wireless hálózat segítségével bármely szobából, okostelefonról, tabletről vagy PC-ről nyomtathatunk.
•             A HP Deskjet Ink Advantage 2645 e-All-in-One is könnyen használható többfunkciós nyomtató beépített faxszal és automatikus lapbehúzóval (ADF).