Újabb két pénztárgép a piacon

A pénztárgépcserére kötelezettek már tizennyolc engedélyezett gép közül válogathatnak
A tegnapi napon az Alt Cash Kft. SAM4S NR-300 ONLINE, valamint a Japan Cash Company Kft. S&E NR-300 ONLINE típusú pénztárgépe kapott forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól.
A zökkenőmentes átállás érdekében jelenleg kilenc forgalmazó, az ECR-Trade Kft., a LA Pénztárgép kft., az Alt Cash Kft., a Laurel Számítástechnikai Kft., a Micra-Metripond Kft., a Montel Informatika Kft., a PRIOR CASH Kft., a Szintézis Informatikai Kft., és a Japan Cash Company Kft.  kínál pénztárgépeket. Tekintettel a kétfázisú ellenőrzési gyakorlatra, szeptember hónap áll rendelkezésre arra, hogy mindenki informálódjon és az igényeinek megfelelő pénztárgépet megtalálja és megrendelje.
A pénztárgép rendelések leadása kapcsán a minisztérium felhívja a pénztárgépcserére kötelezettek figyelmét arra, hogy online adatszolgáltatásra csak az a pénztárgép alkalmas, amelyet a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) engedélyezett. Jelenleg a fentiekben felsorolt kilenc forgalmazó termékei közül lehet válogatni. Az engedélyezett típusokat az MKEH a honlapján (mkeh.gov.hu) folyamatosan közzéteszi.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések