Megérkezett a Saeco GranBaristo: 16-féle kávé, egyetlen gombnyomás

A Saeco valódi szenvedéllyel tölti meg a kávéscsészéket közel 30 éve, és most a kávékészítés egy új, forradalmi módját mutatja be a GranBaristo-val, amely valódi mérföldkőnek számít a kávékészítés művészetében.

A Saeco valódi szenvedéllyel tölti meg a kávéscsészéket közel 30 éve, és most a kávékészítés egy új, forradalmi módját mutatja be a GranBaristo-val, amely valódi mérföldkőnek számít a kávékészítés művészetében.

1985-ben a Saeco kézműves kávékészítői, új kategóriát teremtve elkészítették a világ első teljesen automata otthoni kávéfőzőgépét, és ettől kezdve már az otthonunkban is átélhetjük a valódi olasz kávézás élményét. Azóta szüntelenül a Saeco áttörő és innovatív megoldásokkal bizonyítja a tökéletes kávézás iránti elkötelezettségét világszerte minden kávéimádó számára.

A GranBaristo bemutatásával a Saeco szakemberei egy valóban új szintre léptek: olyan áttörésről beszélünk, amely felülmúl mindent, amit eddig a “kávébabtól a csészéig” stílusú kávékészítéstől remélhettünk.

A kávéimádók manapság sokkal nagyobb figyelmet szentelnek szenvedélyük tárgyára, mint valaha, és igazi ínyencként válogatnak a különböző receptek és fajták között, hogy minden alkalomra garantált legyen a tökéletes ízharmónia. A Saeconál ebben a szellemiségben alkották meg a GranBaristot, amely minden korábbinál több ízélményt kínál, ráadásul a konyha díszeként, kecses, stílusos, élvonalbeli formába öntve.

A GranBaristo két változatban kapható: GranBaristo One Touch Milk Carafe Black és GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White. Mindkét GranBaristo modell titka és egyben alapja a Saeco újgenerációs technológiája, amely páratlan “kávébabtól a csészéig” élményt nyújt: 16 féle kávéspecialitás közül választhatunk, amelyek bármelyike egyetlen gombnyomással elkészíthető.

A világ első egy ujjal eltávolítható központi egysége 4 és 16 grammnyi őrölt kávé tárolására képes és a Saeco forradalmi VariPresso kamrájával pedig különböző nyomás alatt készíthetjük el a különféle kávékat. A Thermospeed technológiának köszönhetően a a GranBaristo rövidebb idő alatt készíti el a garantáltan kiváló minőségű kávét.

Mindezen újítások lehetővé teszik, hogy olyan kedvencek közül választhassunk, mint az eszpresszó különböző fajtái, café crème, americano, ristretto, vagy a fekete kávé. A kettős tejeskamra használatával az olyan tejhabos italokat is gond nélkül elkészíthetjük, mint az espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato vagy a café au lait. A teljesen sűrű habot ráadásul ideális hőmérsékleten, csobbanásmentesen adhatjuk a kávéhoz.
A GranBaristo így egyszemélyben testesíti meg a szépséget és az értelmet, és nincs az a dizájnra igényes kávéimádó, akit ne venne le a lábáról modern megjelenésével.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések