NEXT BUSINESS - Új üzleti mobil díjcsomagok

2013. október 1-jétől a Telekom bevezeti üzleti előfizetők részére a Next Business üzleti mobil díjcsomag-családot, amely 150, 300, 600 percnyi, és korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést kínál fix havidíjért, továbbá mobilinternetezési lehetőséget is biztosít.
„Tudjuk, hogy a vállalkozóknak a mobiltelefon az alapvető kapcsolattartási eszköz, és azt is, hogy rengeteg időt fordítanak a vállalkozásukra. Ezért most olyan mobil díjcsomag- családdal léptünk a piacra, amellyel igyekszünk könnyíteni a terheiken. A korlátlan beszélgetést és sms-ezést biztosító Next Business XL díjcsomag igénybevételével például, nem kell azzal foglalkozniuk, hogy mennyi lesz a telefonszámla, lemerül-e a keret, rendelkezésre áll-e még elegendő adat az internet-hozzáféréshez, csakis azzal, hogy aznap is sikeressé tegyék a vállalkozásukat."- mondta Lakatos Péter, a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. 

A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken, azaz ha több előfizetést vesz igénybe az ügyfél azonos díjcsomaggal, akkor a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A djícsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a kis- és középvállalkozók eltérő igényeihez, hiszen aki csak a levelezését intézi a mobilján, annak elegendő egy kisebb adatmennyiségű csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb mobilinternet adatmennyiség javasolt. Valamennyi mobilinternet csomag túlforgalmazási díj nélkül vehető igénybe, a benne foglalt adatforgalom felhasználását követően a le-/feltöltés sebessége viszont lassul a következő fordulónapig. A fizetendő havidíj minden esetben a választott percmennyiségtől, a SIM kártyák számától és a választott mobilinternet adatmennyiségtől függ.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések