Október 27-én, vasárnap kezdődik a téli időszámítás – Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás

A téli időszámítás életbe lépésével szombatról vasárnapra virradó éjszaka az órákat három óráról kettőre kell állítani. Azokat a vonatokat, amelyek hajnali három óra előtt a célállomásukra érnek, nem érinti a változás, azonban 3 belföldi és 11 nemzetközi vonat esetében javasolja kedves utasainak a vasúttársaság, hogy tájékozódjanak az indulás előtt a pontos közlekedési rendről.
Belföldön egy Kiskunhalasról Kőbánya-Kispestre, egy Debrecenből Budapestre és egy Lajosmizséről Budapestre közlekedő vonat az érintett. Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestről Zürichbe, Münchenbe, Bukarestbe, Berlinbe és Moszkvába induló vonat, valamint ezek Budapestre érkező vonatpárjai, és egy Belgrádból érkező nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.
Az érintett vonatok menetrendjéről, indulási és érkezési időpontjairól részletes információ a MÁV-START honlapján a www.mav-start.hu oldalon található, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon is kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések