Telekom Next lakossági díjcsomagok már október 25-től!

Az ügyféligényeknek megfelelve a Telekom a korábban bejelentett dátumnál előbb, már október 25-től elérhetővé teszi a korlátlan telefonálást és SMS-eket, továbbá 4G-s mobilinternet és készülékkínálatot tartalmazó, megújult Next lakossági díjcsomagjait. Így a konstrukció iránt érdeklődőknek kevesebbet kell várni arra, hogy élvezhessék az új díjcsomagok előnyeit.
A Telekom ügyfélközpontú stratégiájának megfelelően megújítja, jelentősen kibővíti és minden eddigi ajánlatánál kedvezőbb feltételekkel kínálja a korlátlan Next díjcsomagjait lakossági és üzleti ügyfelei részére. Az üzleti ügyfelek október 18-tól, a lakossági ügyfelek október 25-től december 31-ig vehetik igénybe az akciós ajánlatot, amely az eddiginél kedvezőbb díjszabással biztosítja a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket a felhasználóknak. A megújult, a piacon egyedülállóan sokrétű Next csomagok emellett benne foglalt – 4G/LTE hálózaton is felhasználható – adatmennyiséget és sokszínű 4G-képes készülékválasztékot, valamint további kedvezményeket és előnyöket is nyújtanak a Telekom ügyfeleinek.  A lakossági ügyfelek számára a Next díjcsomagokkal kedvező feltételek mellett megvásárolható 4G-képes készülékek a Samsung Galaxy S4 Zoom, a Samsung Galaxy Express, a Nokia Lumia 820 és a Sony Xperia Z lesznek.
A készülék nélkül megrendelt, korlátlan belföldi beszélgetéseket és SMS-eket, valamint 500 MB adatmennyiséget tartalmazó lakossági Next M díjcsomag 10 990 Ft-os havidíjért, a hálózaton belüli korlátlan beszélgetéseket és 500 MB adatmennyiséget biztosító Next S pedig már 6490 Ft-ért is elérhető a Telekom ügyfeleinek, akik így akár 5 millió Telekom-ügyféllel beszélhetnek korlátlanul. A Next csomagok meglevő előfizetőinek a Telekom kidolgozza a megújult díjcsomagokra történő váltás lehetőségét is.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések