Üzleti informatikai szolgáltatás kkv-k számára a Telekomtól és a Microsofttól

A Microsoft Office 365-öt október 15-tól kínáló Telekom az első olyan vállalat, amely a felhőalapú szolgáltatást havidíjas, Windows 8-as készülékajánlatokkal párosítjamodern, megbízható informatikai hátteret biztosító Office 365 többé már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kis- és középvállalatok számára is reálisan elérhető, havidíjas formában, a Telekom informatikai támogatásával.

A Telekom és a Microsoft elkötelezett támogatói és partnerei kívánnak lenni a hazai kis- és középvállalkozóknak. Ennek része, hogy két cég közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldást, amelyet a Telekom október közepétől havi díjas alapon kínál. A megoldás középpontjában az ügyfelek által jól ismert Office–kliens áll, amely a felhőszolgáltatásnak köszönhetően mindig a legfrissebb verzióban áll készen, ráadásul segítségével bárhonnan elérhetővá válnak a céges dokumentumok, ahol van internet. Az Office 365 azonban ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetők, a HD-videokonferenciáktól a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

Magyarországon már ma is több ezer üzleti felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást a legkisebb mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a legnagyobb bankokig, szolgáltató és gyártóiparicégekigA Microsoft 2013 tavaszi kutatásából kiderült, hogy a hazai kisvállalkozások 66%-a használ valamilyen felhőszolgáltatást, és a kkv-k fele gondolja úgy, hogy ezek a jövőben egyre jelentősebb szerepet fognak játszani a vállalkozás sikerében.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések