2013. november 20.

A Dunakanyar varázsáról ír Ausztria vezető turisztikai magazinjaAz MT Zrt. Ausztriából éves szinten 35-40 sajtóutatszervez, amelyek hírértéke az elmúlt évek átlagában évi 800 ezer euróra, azaz mintegynegyed milliárd forintratehető. Az év vége felé közeledve ismét sokasodnak a tanulmányutak alapján megjelent cikkek az osztrák sajtóban. Ausztria piacvezető turisztikai magazinja, a Besser Reisen (www.besser-reisen-online.at) frissen megjelent száma például 4 oldalas tudósításban számol be a Budapesten és környékén, Esztergomban, Visegrádon, Szentendrén, illetve a Börzsönyben átélhető aktív programokról és vonzerőkről. A turistacsalogató cikk szerzője az MT Zrt. budapesti kollégái által szervezett élménysorozat részese volt, amelynek keretében olyan titkos tippeket is felfedtek a szervezők, mint a nagybörzsönyi lekvárfőzde, vagy a visegrádi vár segway-ekkel való bekerítése. A számos történelmi adalékkal főszerezett tudósítás természetesen beszámol a téli Budapest, mint fürdőváros nyújtotta örömökről is.
Mint ismert, a Magyar Turizmus Zrt. az osztrák piacon az elkövetkezendő téli hónapokban 100 ezer euró értékű média-megjelenéssel és hírveréssel népszerűsíti a Budapest vendégforgalmát élénkítő téli turisztikai kampányt (www.budapestwinter.com). Az akció célja, hogy az osztrák turisták és az általuk eltöltött vendégéjszakák száma tovább emelkedjen a magyar fővárosban és környékén. Az elkövetkezendő időszakban számos online, print és kültéri médiában megjelenő tudósítás, nyereményjáték és hirdetés hívja majd fel az osztrákok figyelmét arra, hogy az idén nyolcadik alkalommal megszervezett BWI-kampány keretében grátisz vendégéjszakához és ingyenes fürdőbelépőhöz juthatnak, ha Budapesten foglalnak szállást. A budapesti turisztikai szakma és az MT Zrt. együttműködésében megvalósuló Budapest Winter Invitation kampány várhatóan 8-10 ezer pótlólagos osztrák vendégéjszakát, s több mint negyedmilliárd forintos addicionális forgalmat generál a budapesti szálláshelyeken a téli hónapok során. Az MT Zrt. ausztriai képviseletének kampányairól, valamint marketing és üzleti tervéről további információ itt:http://www.ungarn-tourismus.at/magyar-sarok.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban 

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...