A FedEx történetének legforgalmasabb napjára készül

 A FedEx Express, a világ legnagyobb expressz szállítójaa FedEx Corp. (NYSE, FDX) leányvállalata a cég történetének legforgalmasabb napjára készül EurópábanKözel-Keleten, az indiai szubkontinensen és Afrikában.
December 16-án a FedEx előreláthatóan az előző évhez képest három százalékkaltöbb küldeményt szállít ki világszerte. December 16-ra várják a csúcsot: ezen a napon 8,4 százalékkal több küldeményt továbbítanak majd, mint az elmúlt év ugyanezen napján.
FedEx az adventi időszak elején, december 2-án előreláthatóan több mint 22 millió küldeményt továbbít világszerte. Ez tizenegy százalékos növekedés jelent a tavalykarácsonyi szezonhoz képest, amikor 19,9 millió csomagot regisztráltak. Ez a dátum az év, és ezzel együtt a karácsonyi vásárlási szezon legforgalmasabb napja. Világszerte virágzik az e-kereskedelem, aránya három-négyszerese a hagyományos kiskereskedelmi eladásoknak.
A FedEx a karácsonyi szezonban is ügyfelei rendelkezésére áll különböző sürgősségű szintű (késleltetett és teljes körű) szállítási szolgáltatásaival.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések