2013. november 17.

A jogász és Diaz

A jogász (The Counselor, hazai bemutató: november 14.) a színészek tűzijátéka: ritkán fér be egy történetbe ennyi szupersztár. Ridley Scott új noir thrillerében Brad Pitt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penélope Cruz és Javier Bardem is fontos szerepet kapott – ami nem jelenti azt, hogy találkoznának is.
Fassbender (aki a címszereplőt: a pénzéhsége miatt egyetlen rossz döntést hozó jogászt alakítja) azt meséli, számára különleges ígéret volt, hogy Cameron Diaz-zal együtt forgathat. Kívánsága félig teljesült: a film közös, de ők egyetlen jelenetben sem játszanak együtt. Pontosabban egyelten egyszer elsétálnak egymás mellett.
– Ridley azt ígérte, hogy majd egy másik filmjében összehoz miket – nyilatkozat A jogász londoni premierje után Fassbender. – És amilyen tempóban gyűri a filmeket, nem csodálkoznék, ha hamarosan be is váltaná az ígéretét. Addig is: a plakáton legalább közel vagyok Cameronhoz.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...