A nagy generációváltás: dizájn és innováció

A Miele arra törekszik, hogy a designt, azaz a készülékek megjelenését és a használati élményt összekapcsolja. Ezen igények mentén fejlesztette új, 6000-es generációjú termékcsaládját, melynek eredményeként olyan beépíthető konyhai készülékek jöttek létre, melyek formája, anyaga és funkcionalitása tökéletes összhangban áll. 

A Design for life mottó alatt megalkotott új készülékek két eltérő vonalat képviselnek. Míg a PureLine visszafogottan illeszkedik a kevés anyagot használó modern konyha formavilágához, és nagy üvegfelületei nyugodt esztétikát kölcsönöznek a térnek, addig a ContourLine magabiztos megjelenésével a professzionalitás és a főzés szeretete kerül előtérbe, az ismerős elemek pedig új értelmet nyernek. A PureLine készülékeket négy kivitelben álmodta meg a Miele: a nemesacél és a mélyfekete üveg atmoszférikus hátteret teremt, az obszidián fekete átgondolt esztétikumot közvetít, az egyszerűség és letisztultság összhangja. A briliáns fehér összekapcsolja a minimalizmust és az exkluzivitást, míg a havanna barna egy klasszikus téma modern újraértelmezésével egészíti ki a PureLine színvilágát. Így egészen bizonyos, hogy mindenki megtalálhatja az otthonához és stílusához leginkább illő megjelenést. A készülékfront teljesen homogén kialakításának köszönhetően a termékcsalád tagjai harmonikus összképpé állnak össze, függetlenül attól, hogy a készülékeket egymás fölött vagy mellett helyezik el.

A 6000-es generáció minden beépíthető készüléke innovatív formatervezésű és kiváló minőségű kidolgozottsággal rendelkezik. Az M-Touch nagyfelbontású TFT érintőképernyő megkönnyíti a mindennapokat, a legújabb technológiával megtervezett kijelző kezelése ugyanis gyors és magától értetődő. Az intuitív felhasználói felület mellett az M-Touch további különlegességeket is kínál. Mivel a készülékek számtalan automatikus programmal rendelkeznek, a Miele beiktatott egy kereső funkciót, amely nagyban megkönnyíti a megfelelő program kiválasztását.

Más újdonságokkal is szolgálnak az új generáció tagjai. A beépíthető sütők esetében a klímavezérlés mostantól több üzemmódban is elérhetővé válik, a PyroFit tartozékok pedig lehetővé teszik, hogy a már népszerű pirolízis során ne kelljen mindent kipakolni a készülékből, a PyroFit ugyanis nagyon magas hőmérsékleten is hőálló. A kávéautomaták is kecsegtetnek új sajátosságokkal: a OneTouchforTwo funkcióval egyszerre két pohár latte macchiató, illetve két csésze cappuccinó, kávé vagy eszpresszó is készíthető, az innovatív CupSensor funkció pedig optimális távolságot biztosít a kifolyó és a csésze között, így elkerülhetők a kifröcskölt kávé- vagy tejpöttyök, és  garantált a kávé tökéletes hőmérséklete és krémessége.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések