A Telekom – MoziKlub néven indít korlátlan filmnézést nyújtó, fix havidíjas szolgáltatást

Az innováció terén élenjáró Telekom elsőként a magyar piacon fix havidíjas filmcsomagot kínál az Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek.  A hagyományos filmkölcsönzési modellel szakító MoziKlubban a „klubtagok" a Videotéka meghatározott és folyamatosan frissülő filmjei közül kölcsönözhetnek.

A filmrajongók számára kialakított ajánlat segítségével körülbelül egy mozijegy áráért korlátlan alkalommal lehet a MoziKlubban található alkotások között válogatni: tetszés szerint bele lehet „kóstolni" azokba, és ha valaki éppen másra vágyik, azonnal, pár gombnyomással elindítható egy új film a tévé képernyőjén.

A MoziKlubban kezdetben 60 film található, és a választék a tervek szerint folyamatosan bővül: a második hónaptól például már nagysikerű tévés filmsorozatokis helyet kapnak a kínálatban (mint például a Lost, a Bosszú, az Egyszer volt hol nem volt, vagy a Grace Klinika).  A csomagban már most többek között olyan filmekelérhetők, mint az Alkonyat trilógia, A boldogság nem jár egyedül, a Borotvaélen, az Elrabolva 2., a Made in Hungária filmek.

A szolgáltatás havidíja mindössze 1500 forint, ám az interaktív TV szolgáltatás előfizetői számára, MoziKlub megrendelése esetén, év végéig tartó akció keretében, az első két hónapban, hűségidő nélkül 290 forintos havidíjon próbálható ki.

A jelenleg az Interaktív TV Videotékáján keresztül érhető szolgáltatás tervek szerint a jövő év során más platformokon, PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn, OTT környezetben is elérhető lesz nemcsak a Telekom előfizetői számára.

Mint ismert, a Telekom a filmrajongók számára nemrég más kitűnő lehetőséget is kialakított. A Disney filmstúdióval kötött és Magyarországon valódi újdonságnak számító exkluzív megállapodásnak köszönhetően a Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt népszerű hollywoodi sorozatok legfrissebb, 3. évadjainak epizódjai az amerikai premierrel szinte egy időben elsőként és exkluzívan a TV képernyőn a Telekom Interaktív TV (IPTV és Interaktív Sat TV) Videotékájában valamint online a – nemcsak a Telekom ügyfelei számára elérhető – Moziaréna szolgáltatáson keresztül(www.moziarena.huláthatók.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban