Amway Önkéntesség Világnapja keretében támogatták a SOTE I. sz. Gyermekklinikát

Az idén tíz éves Amway „One by One - Egyenként a gyermekekért" kampány keretében a vállalat ismét a termékforgalmazóit állította a jó ügy szolgálatába, és segítségükkel támogatta a beteg gyerekeket valamint a SOTE I. sz. Gyermekklinikát. A kampány keretében a termékforgalmazók ugyanis 2013. október 1. és 31. között kétféle, egy otthonápolási és egy tisztálkodási termékcsomagot vásárolhattak meg, amelyeket aztán a klinika illetve a gyerekek kaptak meg.
A kampány rendkívül sikeres volt, hiszen összesen 192 csomagot állítottak össze a gyermekek számára, amelynek mindegyike tartalmazott egy 4 darabos fogkefe kollekciót, egy fogkrémet, egy tusfürdőt és színes ceruzát. A csomagokat az Amway kollégái adták a jelenleg is kórházban fekvő gyermekeknek, a megmaradt ajándékokat pedig a későbbiek folyamán a klinika orvosai és nővérei osztják majd szét. Az otthonápolási felajánlások keretében megvásárolt L.O.C. tisztítószereket és mosószereket pedig a Gyermekklinika kapta, amelyet Dr. Tóth-Heyn Péter, az intenzív osztály vezető egyetemi adjunktusa vett át a kórház nevében.
Az Amway 2011 óta támogatja a SOTE I. sz. Gyermekklinikáját, azóta már több mint 8 millió forinttal segítették az intézményt. Az elmúlt években a vállalat vásárolt már orvosi műszereket, de támogatták az intenzív osztály felújítását is. Ennek keretében kifestettek, kicserélték a nyílászárókat, illetve kiszélesítették az ajtókat, hogy az ágyakkal könnyebben lehessen közlekedni.
A Amway Önkéntesség Világnapján Kínától kezdve, Európán át egészen Amerikáig összesen ötven országból vettek részt az Amway dolgozói és termékforgalmazói, és minden országban beteg illetve hátrányos helyzetű gyermekeken segítettek.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések