Andy Vajna és Gerendai Károly a Fiatal Vállalkozók Hetén

A hat éve indított kezdeményezés mára a fiatalság elsőszámú információs fórumává vált világszerte, ahol egy héten keresztül érdemben tájékozódhatnak jövőjük kiteljesedésének hazai és nemzetközi lehetőségeiről. November 18-24. között Magyarországon csaknem 60 ingyenesen látogatható eseményen várják a fiatalokat Budapesten és vidéken egyaránt.

A karrier tanácsadás mellett olyan meghatározó gazdasági szereplők támogatják a következő évtized lehetséges üzleti vezetőit, akik saját ötleteiket az ország határain belül valósították meg. Idén Andy Vajna is előadást tart, valamint Gerendai Károly újra eljön megosztani tapasztalatait a résztvevőkkel, ezúttal mindketten a gasztro világban elért üzleti sikereikről és kulisszatitkaikról beszélnek majd.
A vidéki nagyvárosokban összesen tizenegy helyszínen /Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg/ tartanak különböző vállalkozói napokat. A regionális események programjairól a megyeszékhelyek információs csatornáin keresztül értesülhetnek az érdeklődők, valamint a főiskolák, egyetemek hirdetményeiben is tájékoztatják a diákokat.
Budapesten, a Károlyi-Csekonics Rezidenciában öt tematikus nap /Üzleti Siker Napja, Innovatív Start-up Nap - KoWerk SeedStar, Gasztro Vállalkozások Napja, Üzleti Energia Napja - MVM Partner, International Day (eng)/ keretében tárják a fiatalok elé a hazai és a nemzetközi vállalkozási lehetőségeket, miközben a szervezők karrierépítési tanácsadást tartanak, továbbá a résztvevők neves cégek képviselőivel is találkozhatnak, akikhez személyesen fordulhatnak kérdéseikkel vagy kérhetnek tőlük tanácsot.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések