Az Élet Parkja - a projekt hivatalos zártkörű bemutatása - képgaléria

Világszínvonalú tematikus Szórakoztatóközpont Magyarországon

Ez nem egyszerűen egy újabb szórakoztatóközpont, hanem az Élet Parkja, és az élet elsősorban örömet jelent, hogy átélhetünk érzelmeket, hogy új élményekkel gazdagodunk, és mindezt megoszthatjuk azokkal, akiket szeretünk.

Ez a filozófiája az új tematikus szórakoztatóközpont megálmodóinak, amely a tervek szerint Érden épül fel, alig 20 km-re Budapest központjától.
A komplexumnak, amely 110 hektáros területen helyezkedik majd el, része lesz egy vidámpark, és egy vízi élménypark. Fontos szerepet kap a fő utca, az éjszakai élet központja, számtalan étteremmel és lokállal. Nem hiányozhat egy rendezvényközpont sem, amely koncerteknek, színházi előadásoknak ad otthont és persze nem szabad megfeledkeznünk a legfőbb attrakcióról, a történelmet meg- és átélhetővé varázsoló korhű faluról. 
A projekt hivatalos zártkörű bemutatása, a hazai és a nemzetközi sajtó, a gazdasági-, társadalmi- és kulturális közélet, valamint a vállalkozói szféra képviselőinek jelenlétében történik. Az esemény a Kiscelli Múzeumban kerül megrendezésre 2013. november 6-án 18.00 órakor. A bemutatót fogadás követi. A prezentáció után az előadók és a vállalkozás képviselői külön válaszolnak a sajtó munkatársai által feltett kérdésekre.

Az Élet Parkjával az alkotók világszínvonalú látványosságot szeretnének teremteni. A helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszott Magyarország stratégiai pozíciója, hiszen Európa szívében található és egyre több turista úti célja már most is. A Park létrehozása, az elkövetkezendő időszak egyik legjelentősebb turisztikai beruházása lesz, és várhatóan pozitív hatást gyakorol majd a helyi gazdasági életre is. Az Élményközpont előreláthatólag több mint 3.000 fő részére biztosít munkát direkt módon és ennek a létszámnak a többszörösét foglalkoztatja indirekt módon. A befektetés kiemelt figyelmet fordít a társadalmilag perifériára szorult, fizikai vagy gazdasági helyzetükből adódóan hátrányos helyzetben élő emberekre.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban



Népszerű bejegyzések