2013. november 23.

Budapest, a bombanő


Gyönyörű, izgalmas és szexi nőhöz hasonlítja Budapestet a kínai New Economy Magazine újságírója. A cikk szerint a várost – csakúgy, mint egy vonzó nőt – soha nem lehet megunni, mindig tartogat valami meglepetést és izgalmat. A cikk szinte az összes kötelező helyszínt és látnivalót felsorolja, külön megemlítve a budapesti kávézókat mint a város elengedhetetlen kellékeit, de szerepelnek a cikkben a romkocsmák is. Az író arra is felhívja a figyelmet, hogy a magas házak hiánya tudatos városvédő politika eredménye, amelynek köszönhetően az idelátogató autentikus képet kaphat arról, milyen is volt egy igazi európai város a 19. században.
A hazánknak szóló elismerések sora ezzel nem ér véget, mert a magyarországi bulik híre Kínáig is eljutott. A fiatal közönséget megcélzó MAP Magazine az év legjobb zenei fesztiváljait felsoroló cikkében első helyen szerepel a BalatonSound mint a kategóriájában legjobb zenei rendezvény Európában.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban 

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...