Csaknem 183%-os hozam fél év alatt

Az Invest and Trade kereskedéseinek másolásával ebben az évben összesen 182.8%-os hozamot lehetett elérni. A CFD és a Forex piacon vegyesen történt nyereséges befektetések titka a vállalat által oktatott kockázatkezelésben rejlik.
A március 8-ától egészen október 22-éig tartó 26 db. instrumentumon történt kereskedések közül 3 db. veszteséges és 3 db. semleges kereskedés realizálódott, míg 20 db. befektetés járt nyereséggel. A stop loss-nak (veszteség megállítás) köszönhetően mindhárom veszteséges kereskedés 2%-os negatív eredménynél megállt, a profitot generáló invesztíciók közül pedig a legjelentősebb a határidős Kakaó volt, ami 30% hozammal járt, továbbá a Yahoo részvényekkel való kereskedés szintén magas, 25%-os pozitív eredménnyel zárult.
A vállalat befektetési szakértője, Heleszta Márton hangsúlyozta, az elért eredményeknek nem a piaci trendek alakulásának pontos előrejelzése a kulcsa, hanem a magas szintű kockázatkezelés, amit ha valaki elsajátít, úgy minden platformon alkalmazhatja, függetlenül attól, hogy devizapárokkal, részvényekkel, kötvényekkel, nemesfémekkel, olajjal, árutőzsdei termékekkel vagy tőzsdeindexekkel kereskedik-e.
Az piaci előrejelzések helyett inkább piaci elemzések készülnek, amikből számos következtetést lehet levonni, ám nem feltétlenül történik minden úgy, ahogy azt a számok alátámasztani látszanak. A cég befektetési stratégiája inkább a vevők és az eladók pszichológiai szintjeinek keresésében nyilvánul meg, amit mindenki elsajátíthat, ugyanis egy-két jelrendszerrel dolgoznak, valamint egyetlen egyszerű befektetési képlettel, ami megóvja a kereskedő személyeket az afféle pánikkereskedéstől, ami által a legtöbb befektető elveszíti a számláján található pénzét.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések