2013. november 18.

Dakota Johnson már bebarnult A szürke ötven árnyalata miatt

Hová tűnt szőkesége? - tehetjük a föl a kérdést a költő nyomán Dakota Johnson új fotóit látva, amelyeken a színésznő már barna. Melanie Griffth lánya minden bizonnyal A szürke ötven árnyalata nemrég megkapott főszerepe miatt váltott sötét hajszínre, hiszen az erotikus történet hősnője barna, a forgatás pedig alig három hét múlva kezdődik. A helyzet fokozódását jelzi, hogy Dakota és a férfi főszereplő, Jamie Dornan a minap találkoztak a regénytrilógia szerzőjével. E. L. Jamesszel, aki a film egyik producere is, ezért minden részletbe beleszólási joga van. Az írónő nagyon elégedett a színészválasztással, közös fotót is posztolt magukról a Twitteren.
Közben a hősnő, Anastasia Steele édesanyját játszó színésznőt is sikerült megtalálni. Jennifer Ehle alakítja, akit a Büszkeség és balítélet című tévésorozatban láthattunk Colin Firth oldalán, de szerepelt A király beszédében és Szabó István filmjében, A napfény ízében is.
(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2014. július)

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...