2013. november 26.

Digitális széljárás

Az Ipsos legfrissebb nemzetközi felmérése szerint a netezők 39%-a használja rendszeresen az időjárással és hírekkel kapcsolatos applikációkat.
Nyolc kategória közül világviszonylatban 39%-nyian használnak időjárás-előrejelző és/vagy hírekről, aktualitásokról szóló applikációkat. A magyar netezők még ennél is aktívabbak: 53%-uk figyeli az időjárást és 45%-uk a híreket. A zeneletöltő (35%) és a pénzügyi megbízásokat közvetítő / teljesítő oldalak (32%) nemzetközi szinten hasonló népszerűségnek örvendnek. A magyar netezők szokásai is közel  ezt tükrözik. Kevesebben használják a moziműsorokat feltérképező (23%) és a recepteket kínáló, főzéssel kapcsolatos (21%) applikációkat. A számok tükrében a magyarok aktívabbnak mutatkoznak: 31%-uk használja a moziműsor-, 27%-uk pedig a gasztronómiai alkalmazásokat. A nemzetközi palettán sereghajtóként szerepelnek az orvosi-egészségügyi-életmóddal kapcsolatos (17%) és az utazással foglalkozó (16%) applikációk.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...