2013. november 6.

Harcban élve (16E) - előzetes

November 28-án kerül a  hazai mozikba a Sylvester Stallone forgatókönyve alapján készült Harcban élve (16E, Homefront) című akció-thrillert A feszült hangulatú film főszerepeiben Jason Statham, James Franco, és Winona Ryder látható.
Feliratos előzetes:


Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja, és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék, és tönkre tegyék.
Broker ezután az incidens után lassan rájön, hogy milyen piszkos üzelmek folynak a kisvárosban, amihez a rossz hírű családnak is köze van. A bűnhálózat feje egy szociopatadrogbáró, Gator Bodine (James Franco), aki miután felfedi az ügynök kilétét,hajtóvadászatot indít ellene, veszélybe sodorva Kit életét is. Broker egyetlen esélye, hogy megvédje családját, és a város lakóit, ha fegyvert ragad, és leszámol a velejéig gonosz kiskirályokkal.


Jason Statham az elszánt apa, a profi ex-ügynök szerepében tér vissza a mozikba, aki most a rossz fiút alakító James Francoval néz farkasszemet. Az amerikai kisvárosi miliőben játszódó feszült hangulatú film Sylvester Stallone izgalmas forgatókönyve alapján készült, a mellékszerepekben pedig olyan tehetséges színésznők tűnnek fel, mint Winona Ryder és KateBosworth.


Eredeti cím: Homefront
Műfaj: thriller/akció
Rendezte: Gary Fleder
Chuck Logan regénye alapján a forgatókönyvet írta: Sylvester Stallone


Szereplők: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth, Frank Grillo

Hossz: 100'
Bemutató dátum: 2013. november 28.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...