Idősgondozó telefon SOS segélyhívó karpereccel

Egyedül élő időskorú szeretteinket a nap 24 órájában szeretnénk biztonságban és jó kezekben tudni, hiszen csak akkor lehetünk igazán nyugodtak, ha tudjuk, hogy van, aki azonnal segít nekik, ha baj történne. Ha netán megcsúsznak és elesnek a fürdőszobában, vagy a kertben kertészkedés közben rosszul lesznek. Mivel azonban nem lehetünk velük mindig, az idősgondozó mobiltelefon és a hozzá tartozó SOS karperec jelenthet biztonságot és megoldást, mely egyetlen gomb lenyomásával azonnali segítséget hív.

Szüleink, nagyszüleink sokszor idegenkednek a bonyolult telefonoktól és technológiáktól, emiatt pedig nem is hajlandók használni azokat. A Young B.T.S. Kft. által kínált Maxcom MM715 idősgondozó mobiltelefon és SOS segélyhívó karperec éppen ezért tökéletes választás az idősek számára, ugyanis rendkívül egyszerű használattal, egyetlen gombnyomással értesíti a hozzátartozókat baj esetén.

Sokféle mobiltelefont ismerünk, mely nagyméretű kijelzővel és nyomógombokkal segíti az idősek, akár látási problémával küzdők mindennapjait, azonban ha a készülék nincs elérhető távolságban, mit sem ér. A Maxcom idősgondozó mobiltelefon lelke az egyedülálló, víz- és ütésálló karperec, mely egyedülálló és innovatív megoldásnak számít a magyar piacon. A karperecen egy piros gomb kapott helyet, melyet megnyomva a mobilkészülék felhívja az előre beprogramozott 5 számot, így ha bármi történik, akkor mind az öt családtag vagy ismerős megkapja az azonnali értesítést, a készülék felhívja a számokat, illetve SMS üzenetet is küld. Amennyiben a hívott fél fogadja a hívást, akkor a készülék automatikusan kihangosított állapotba kerül, így a felhasználó távolról is beszélhet a hívott féllel. Így szeretteinket nagyobb biztonságban tudhatjuk, és mi is nyugodtabbak lehetünk tudván, hogy ha bármi baj van, azonnal értesülünk róla" – beszél az idősgondozó mobil nyújtotta előnyökről Béke Gyula, a Young B.T.S. Kft. ügyvezető igazgatója.

A Maxcom MM175 idősgondozó telefon kártya független készülékként, hagyományos SIM kártyával működik, a még könnyebb kezelhetőség érdekében pedig magyar nyelvű menüvel, nagy nyomógombokkal és nagyméretű karakterkijelzővel, továbbá elemlámpával és töltőbölcsővel van ellátva; míg hangbemondás funkciója megkönnyíti a kapcsolatfelvételt és a kezelést.

A telefonban a fontos adatok egyedileg tárolhatók, így például a vércsoport, az életkor vagy az allergiára utaló információk is betáplálhatók. A víz-, por- és ütésálló karperec pedig bárhol és a nap 24 órájában viselhető, illetve 80-100 méteres szabadtéri hatótávolságával kertészkedés vagy séta közben is használható.
Az idősgondozó mobiltelefon és a hozzá tartozó SOS karperec biztonságérzetet nyújt egyedül, távol élő szeretteink számára, amellett, hogy a család megnyugtatását is szolgálja. A Maxcom MM715 telefonról részletesen ezen a linken tájékozódhat: www.idosmobil.hu


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban